Reacties voor: Lenovo toont lauwe interesse in zakelijke ThinkPad-tablet

Lenovo heeft best interesse in een ThinkPad tablet voor de zakelijke markt. Maar eerst zal de markt voor consumenten moeten bewijzen dat mensen op tablets zitten te wachten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Ze beseffen gewoon dat ze de iPad hebben onderschat. Dat wat ze als antwoord op debipad hadden klaar liggen was duidelijk niet voldoende om de iPad wind uit de zijlen te nemen.

    Ondanks Windows 7 USB support een webcam en andere bullshit waarom de iPad zou falen.

  2. Probleem van deze Ideapad U1 is dat het een hybride oplossing is: Android als je met het tablet werkt, Windows als je het tablet aan het keyboard klikt.
    Lijkt leuk (Desktop OS in ‘laptop’, met extra een tablet met een OS wat bruikbaarder is op een tablet), echter, je hebt helaas niet dezelfde data… Het tablet is losstaand van het laptopdeel qua opslag.
    Effectief is dit dus een Macbook + iPad combo…
    Een van die cases met BT keyboard voor de iPad, of zo’n zelfde constructie maar dan met Android is denk ik interessanter.

  3. Mooie samenvatting.

    Dat blijkt dat IBM zelf niet ver heeft doorgedacht over deze creatie. Ze zijn voor adem benemend design gegaan en dat is ze ookzeker gelukt.

    Nu hebben ze het OS probleem. Android dat moeilijk samen gaat met de Windows versie op het moeder apparaat.

    Gescheiden data. Niet makkelijk op de bank verder met wat je eerst aan het doen was op je ideapad / Thinkpad voor je m loskoppelde uit laptop modus.

    Nogmaals een heel mooi concept en de uitvoering van de hardware ook subliem uitgevoerd. Maar ze hebben bij IBM gewoon een goede software partnerschap nodig om de twee samen te laten smelten tot een geweldig en naadloos geheel.
    Op dat vlak zal Apple altijd een streepje voor houden. Ze hebben die vrijheid omdat ze van à tot Z alles kunnen creeeren en naadloos op elkaar kunnen afstemmen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.