Landed-app voor stedentrips

Landed-app helpt je bij aankomst in een nieuwe stad

Met de Landed-app krijg je tips en informatie bij aankomst in een nieuwe stad. De app geeft je tips over wat het weer is, welke lokale simkaart je het beste kunt nemen of welke hotelaanbiedingen er zijn.
Sjoerd Reitsma - · Laatst bijgewerkt:

Landed is een simpele app die je helpt bij aankomst in een nieuwe stad. De app geeft je tips over wat het weer is, welke lokale simkaart je het beste kunt nemen en welke hotelaanbiedingen er zijn. De app geeft je daarnaast een overzicht van populaire lokale zinnen en hoe je deze moet uitspreken.

Landed-app

Landed voor stedentrips

Je hebt mensen die helemaal voorbereid op reis gaan en mensen die op de plaats van bestemming wel kijken hoe of wat. Landed is een app die met name geschikt is voor die laatste categorie. Bij aankomst in een nieuwe stad open je de landed-app en krijg je allerlei informatie over waar je bent. Zo toont de app uitgebreide informatie over het openbaar vervoer, wat de lokale valuta is en welke lokale simkaart je het beste kunt nemen. Voor een aantal voorzieningen, zoals hotelaanbiedingen is internet vereist. De meeste tips werken ook offline in de app.

Populaire lokale woorden en zinnen uitspreken
De Landed-app heeft nog een leuke functie: hij geeft je een overzicht van populaire lokale woorden en zinnen en geeft fonetisch weer hoe je deze moet uitspreken.

De app vereist wel dat je altijd je GPS-signaal deelt en dat kan nadelige gevolgen voor je batterij hebben. Je kunt helaas niet instellen dat hij je GPS-signaal enkel gebruikt wanneer je in de app zit.

De Landed-app is beschikbaar voor je iPhone en iPad en is gratis te downloaden uit de App Store:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2016, 10:52
Categorie Apps
Onderwerpen reisgids, reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.