Reacties voor: KREYOS Meteor: smartwatch met microfoon en bewegingsbesturing

De KREYOS is een nieuwe smartwatch met een microfoon, luidspreker, bewegingsbesturing en ingebouwde apps zoals een activiteitentracker.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Interessant, ik vind deze ook een stuk mooier uit zien dan de Pebble.

  2. Ik ben er ook maar ingejumped. De iStick Playtime is niet doorgegaan ๐Ÿ™

  3. Met de Pebble om de pols zeg ik zelf, ik wacht wel ff totdat er misschien, ooit, wellicht, heeeel misschien een Apple iWatch uitkomt. Voor diegenen die nog geen Pebble hebben, go for it! ๐Ÿ˜‰

  4. Origineel geplaatst door Richard
    Met de Pebble om de pols zeg ik zelf, ik wacht wel ff totdat er misschien, ooit, wellicht, heeeel misschien een Apple iWatch uitkomt. Voor diegenen die nog geen Pebble hebben, go for it!

    Ik heb er net een besteld maar heb ook al een tijdje een Pebble. Juist leuk om af te wisselen en voor โ‚ฌ80,- kan je geen buil vallen (ik was er snel bij).

    Was alleen wel verbaasd toen het vanmorgen om een crowdfunding project bleek te gaan. Via de site van Kreyos werd gedaan alsof het horloge direct beschikbaar zou komen vanaf hun eigen webshop.

  5. Mij lukt het helaas niet om te bestellen, zodra ik mijn creditcard gegevens heb ingevuld en op continue klik, komt er in het rood in beeld dat ik mijn huis nummer of huisnaam moet invullen. Er is alleen nergens de mogelijkheid dit te doen en in een eerder stadium heb ik dat al gedaan…. heel vreemd allemaal ๐Ÿ™

    Gelukkig toch gelukt, was een bug… ๐Ÿ™‚

  6. Wat ik frappant vind, is het feit dat Martian Voice Command Watches hier op iCulture volledig genegeerd worden. Die bevatten een microfoon, luidspreker, bewegingssensor, een anoloog horloge deel en een digitaal scherm. Ook dat was een crowdfunding-project, en die horloges zijn al bijna allemaal verstuurd.

  7. Ok toch maar besteld/gesteund.

    Kan nooit erg tegenvallen voor ongeveer 90 euro.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.