KREYOS Meteor: smartwatch met microfoon en bewegingsbesturing

De KREYOS is een nieuwe smartwatch met een microfoon, luidspreker, bewegingsbesturing en ingebouwde apps zoals een activiteitentracker.

KREYOSHet aantal bedrijven dat een smartwatch op de markt brengt blijft maar groeien: na de Pebble, Cookoo Watch en uiteraard de nodige geruchten over de Apple iWatch, kun je op Indiegogo ook geld steken in de KREYOS Meteor. Dit horloge heeft veel gemeen met voorgangers, met onder andere de mogelijkheid om berichten van je iPhone of andere smartphone te ontvangen op je horloge. Toevoegingen zoals een microfoon, luidspreker en bewegingsbesturing moeten van KREYOS Meteor echter een uitgebreider alternatief maken.

De microfoon en luidspreker in KREYOS Meteor maken het mogelijk om telefoongesprekken op je horloge te voeren. Het horloge functioneert dan als draadloze headset, maar dan om je pols. Bij het gebruik van een iPhone is het ook mogelijk om Siri te activeren, zodat je berichten kunt versturen en andere commando’s kunt geven met je stem.

Door je arm op bepaalde manieren te bewegen, moet het mogelijk zijn om met KREYOS Meteor je iPhone te bedienen. Zo kun je met een zwiep naar rechts springen naar een volgend nummer. Op dezelfde manier zou je een notificatie kunnen bekijken die net op je iPhone binnenkomt of een telefoongesprek kunnen beantwoorden. Het is alleen nog de vraag hoe snel zo’n commando wordt geregistreerd door het horloge. Wij willen wel onze armen als vanouds kunnen bewegen zonder muziek aan te zetten of telefoontjes te plegen.

Net als bij andere crowdfundprojecten word je van een KREYOS Meteor verzekerd als je een bepaald bedrag in het project investeert. Bij een donatie van 113 dollar krijg je volgens de initiatiefnemers in november van dit jaar een KREYOS Meteor. Het is een flexibel project, wat betekent dat het minimumbedrag niet behaald hoeft te worden om het project succesvol af te ronden. Met nog anderhalve maand te gaan zitten de horlogemakers echter al op een derde.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juni 2013, 15:20
Categorie Accessoires
Onderwerpen indiegogo, smartwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.