Reacties voor: KPN laat klanten tv-series van HBO kijken via 4G-netwerk

KPN gaat HBO GO aanbieden via het 4G-netwerk. Klanten met een HBO-zenderpakket en KPN Compleet krijgen zes maanden gratis toegang tot de tv-series op hun smartphone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Onderwerpen

Reacties: 8 reacties

  1. haha mooi inderdaad dat het niet van je abbonement af zou gaan. als dat wel het geval zou zijn, was je waarschijnlijk minstens 500mb van je abbo kwijt voor 1 serie.

  2. erm, hallo? Netneutraliteit, ze mogen toch geen deeppacket inspection enzo toepassen om te kijken wat jij doet je dataverkeer. Hoe kunnen ze dan HBO series buiten je bundel om sturen?

  3. @Sty: Zal wel worden uitgesloten in Diameter

  4. En na die “free” periode, dan wel van je bundel? waarschijnlijk wel, HBO zal nu wel de kosten voor zijn rekening nemen om zo hun nijpend te kort aan abbonnementen te verbeteren.

    Begrijp zelf nog steeds niet dat men verwacht dat je op een schermpje van net geen 11 cm een film of serie gaat kijken onderweg. Hoor nu gelijk iedereen sputteren ik gebruik airplay maar weer opmieuw waarom? Beetje kabelboy heeft HBO in het pakket en leverd het via de decoder of andere lijn op je 42inch jongen, waar de ondertitels wel te lezen zijn zonder loep.

    Zie het meer als een verkoopstunt voor HBO en Providers zodat de laatste de veel te dure 4g bundels aan de consument kunnen slijten.

  5. Mag de HBO-Go app wel eerst eens fatsoenlijk gaan werken op IOS7…

  6. Hoe bedonder je klanten!!!! Echt weer iets voor KPN….

  7. Origineel geplaatst door dj
    Hoe bedonder je klanten!!!! Echt weer iets voor KPN….

    Hoezo? niet iedereen heeft een iphone 5 die geen 4g ondersteuning heeft voor de 4G-band die KPN gebruikt

  8. kpn;base en zo is beter dan telenet en belgacom en minder duur;;;;ok;;;groetjes uit brugge

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.