Apple al bezig met intern testen van iOS 7.0.1, iOS 7.0.2 en iOS 7.1

Apple is intern iOS 7.0.1, iOS 7.0.2 en iOS 7.1 al aan het testen. Het gaat om kleine updates, wellicht bedoeld voor de iPads of nieuwe hardwarefuncties.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ios-7-iphonesGoed om te weten: Apple is intern al begonnen met het testen van de opvolgers van iOS 7. Volgens webstatistieken zijn Apple-medewerkers bezig met het testen van iOS 7.0.1, iOS 7.0.2 en iOS 7.1. Deze personen bevinden zich in Cupertino en omliggende plaatsen San Jose, Palo, Alto, Mountain View, Santa Clara en San Francisco, allemaal in of vlakbij Silicon Valley. Kijkend naar eerdere firmware-updates zou iOS 7.1 nieuwe functionaliteit of ondersteuning voor nieuwe hardware kunnen bieden. Het zou bijvoorbeeld kunnen gaan om betere ondersteuning voor iOS in the Car. Ook zou update iOS 7.1 gericht kunnen zijn op de nieuwe iPads, die in oktober worden verwacht. Die zullen hoogstwaarschijnlijk niet met iOS 7.0 worden uitgeleverd, maar met een opvolger daarvan. Apple brengt een paar weken na nieuwe iOS-versies al kleine updates uit, dus het feit dat iOS 7.0.1 en 7.0.2 worden getest hoeft niet te verbazen.

Eigenlijk is het ook logisch: zodra een product klaar is om te worden verscheept, of het nu iOS 7 of de iPhone 5s is, denkt Apple alweer aan de volgende stap. Jonathan Ive zal ongetwijfeld alweer producttekeningen voor de iPhone 6 op zijn bureau hebben liggen. Er wordt op geruchtensites zelfs al gesproken over iOS 8, dat verbeteringen in Apple Maps zou bevatten.

ios-71-ipad

iOS 7 komt aanstaande woensdag officieel uit met nieuwe iconen, een vernieuwde interface, Bedieningspeneel, een vernieuwd Berichtencentrum en iTunes Radio (alleen in VS). Ook wordt aanstaande woensdag een update voor de Apple TV verwacht. iOS 7 zal voorgeïnstalleerd zijn op de iPhone 5s en iPhone 5c, die aanstaande vrijdag 20 september 2013 voor het eerst in de verkoop gaan in een select groepje landen.

ios-701-silicon-valley

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2014, 12:24
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.