KPN laat klanten tv-series van HBO kijken via 4G-netwerk

KPN gaat HBO GO aanbieden via het 4G-netwerk. Klanten met een HBO-zenderpakket en KPN Compleet krijgen zes maanden gratis toegang tot de tv-series op hun smartphone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

hbo go iphoneNa Vodafone gaat KPN ook tv-series van HBO aanbieden op smartphones. Via de HBO Go-app kun je altijd en overal naar tv-series kijken. Het gaat voorlopig om een test, die negen maanden loopt. Tussen 16 september 2013 en 30 juni krijg je gratis toegang tot de HBO GO-app, waarbij de verbruikte MB’s niet ten koste gaan van je internetbundel. KPN wil met de proef laten zien hoe snel het 4G-netwerk is. Om op 4G-snelheid te kunnen kijken moet je wel beschikken over een iPhone 5s of iPhone 5c. De iPhone 5 is niet geschikt voor KPN’s 4G-netwerk.


Dat kan je wel omzeilen door een mobiele 4G-hotspot via KPN aan te schaffen. De HBO Go-app werkt overal in Nederland, ook in je vakantiehuisje of in cafés. KPN Compleet-klanten met een abonnement op het HBO-zenderpakket kunnen meedoen aan de test.

De test met de HBO GO-app lijkt vooral een actie, om te laten zien dat de operator een compleet aanbod van producten in huis heeft, inclusief tv-kijken op de smartphone. Bij een Vodafone RED-abonnement kun je ook drie maanden gratis naar HBO GO kijken, maar daar ligt het aanbod iets anders. De drie maanden gratis kijken geldt alleen voor nieuwe klanten met een RED-abonnement. Ook bij Vodafone gaat de verbruikte data niet ten kosten van de databundel. Na de actieperiode (2 september t/m 31 december 2013) stopt het abonnement automatisch. Je kunt daarna voor €14,95 per maand een abonnement afsluiten bij je kabelmaatschappij. Ook Vodafone gebruikt HBO GO om het gemak van het 4G-netwerk te demonstreren.

Downloaden: HBO GO-app (gratis, universeel, iOS 4.3+)

hbo go ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 september 2016 om 21:34
Onderwerp
Categorie
Providers
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.