Reacties voor: KPN getroffen door storing op mobiele netwerk (Update: verholpen)

KPN heeft te maken met een storing op het mobiele netwerk. Het topnetwerk laat het vandaag afweten in de regio's Utrecht, Den Haag en Rotterdam.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 43 reacties

  1. Reeds verholpen! Gelukkig duurde het slechts 3 kwartier.

  2. Kan alleen nog internetten, niet bellen:( omg. Den Haag

  3. Gelukkig zit ik bij t-mobile; een echt goed netwerk! NOT

  4. Ach ja, dit is slechts een storing die straks weer verholpen is. T-Mobile heeft continu een poepnetwerk, met supervaak storingen.

    Nee ik blijf lekker bij KPN, je hebt toch een mobiele telefoon om overal bereikbaar te zijn?

  5. Ik heb de indruk dat het aantal storingen flink aan het stijgen is de laatste tijd. Op alle netwerken.
    Wie deelt die mening?

  6. Heb er geen last van met Hi. Woon zo’n 20km van Rotterdam af. Heb ook geen last met internet van KPN.

  7. Origineel geplaatst door NathaN
    Ach ja, dit is slechts een storing die straks weer verholpen is. T-Mobile heeft continu een poepnetwerk, met supervaak storingen.Nee ik blijf lekker bij KPN, je hebt toch een mobiele telefoon om overal bereikbaar te zijn?

    Nog nooit een storing gehad met T-mobile..zit nu bij Vodafone..maar hiervoor nooit problemen gehad met T-mobile.

  8. Hoe meer iphones er heen gaan hoe meer storingen hoe meer netwerk tmobile ontlast word hoe beter tmobile gaat werken 🙂

  9. Bij KPN is gelukkig maar tijdelijk,
    T-mobile heeft constant 3G problemen en krijg vaak smstjes met gemiste oproepen ! Dus same sh@t komt weer terug! Misschien kan Youp van de Hek wat doen 😛

  10. Origineel geplaatst door NathaN
    Ach ja, dit is slechts een storing die straks weer verholpen is. T-Mobile heeft continu een poepnetwerk, met supervaak storingen.Nee ik blijf lekker bij KPN, je hebt toch een mobiele telefoon om overal bereikbaar te zijn?

    mmm weet niet waar jij woont maar hier in twente heb ik er tot op heden maar 1 keer last van gehad in 8 jaar tijd. En die ene keer kwam het door het hele slechte weer.
    Kpn heeft in namelijk vaker een storing dan een ander provider.

  11. Origineel geplaatst door Paz
    Ik heb de indruk dat het aantal storingen flink aan het stijgen is de laatste tijd. Op alle netwerken.Wie deelt die mening?

    Geen idee eigenlijk. Zou ook kunnen dat het nu “in” is om zulke dingen ook als nieuws te vermelden. Als een ISP er uit ligt zal je er niet veel van horen, ligt een mobiel netwerk eruit, dan staat het op de sites van alle grote kranten vermeld.

  12. Ik heb i1000 zakelijk abonnement voor mijn iPhone genomen, alleen ik heb thuis geen service, terwijl ik thuis mijn werk doe. Ik woon gewoon in de randstad en een 3g netewerk heb ik nog 1 keer op de snelweg gezien, maar dan heb ik er niks aan.Na 1 maand ergeren nog steeds niks verbeterd.

    2 maanden geleden wilde ik mijn abonnement opzeggen, maar dit was niet mogelijk, evenals het verlagen van mijn bundel. Gelukkig heb ik een contract van 1 jaar afgesloten.

    Nu heb ik er een tweede abonnement van Vodafone bijgenomen, en ik heb altijd volledig 3G ontvangst. Eerste en laatste keer dat ik ooit een abonnement van tmobile heb genomen.

    Btw mijn vorige iPhone’s had ik uit Amerika gehaalt, en ik heb er spijt van dat ik dat deze keer niet heb gedaan.

  13. @NathaN: Wat een onzin. Ten eerste heeft KPN ook niet overal bereik. Verder zijn er in Nederland geen slechte netwerken.
    Komen je nooit in het buitenland ofzo? Het bereik in Nederland is echt top ivm vrijwel ieder ander land waar ik ooit geweest ben.

  14. Het plaatje bij dit rubriek is wel gepast!

  15. Origineel geplaatst door Alex
    Verder zijn er in Nederland geen slechte netwerken.Komen je nooit in het buitenland ofzo? Het bereik in Nederland is echt top ivm vrijwel ieder ander land waar ik ooit geweest ben.

    Helemaal mee eens, in NL zijn de netwerken zoveel beter dan de meeste andere landen. Maarja, Nederlanders klagen nu eenmaal graag.

  16. Ben zo blij dat we eind december van KPN af zijn. Veel onsympathieke medewerkers aan de lijn gehad, heel vriendelijk als ze een ABO mogen verkopen aan je, maar vaak niet thuis geven als je hulp wilt… We zijn er in iedergeval vanaf deze maand. Betrouwbaar netwerk haha ja 15 jaar geleden ja…..

  17. Ik heb de i-250 met de iphone 4 alles werkte hier gewoon in het hoge Noorden.

  18. Heb nu 2 jaar tmobile nog nooit een storing gehad, alleen toen het netwerk niet genoeg capaciteit had voor alle iPhones heb ik heel fftjes last gehad, voor de rest altijd top bereik. En oja geen datalimiet… Te Chil

  19. straks krijgen alle kpn gebruiker een smsje:
    welkom bij KPN, gelukkig hebben wij zelden een storing, dit was alleen om even het gevoel te geven wat je bij t-mobile altijd heb!
    met vriendelijke groet, KPN 😛

  20. Origineel geplaatst door NathaN
    Ach ja, dit is slechts een storing die straks weer verholpen is. T-Mobile heeft continu een poepnetwerk, met supervaak storingen.Nee ik blijf lekker bij KPN, je hebt toch een mobiele telefoon om overal bereikbaar te zijn?

    Praat voor jezelf, mijn vriendin en ik hebben HI gehad en konden bijna nooit thuis bellen met HI, nu beide met T-Mobile gewoon goed bereik thuis.

  21. KPN heeft overigens de laatste tijd heel wat vaker last van het netwerk. De afgelopen twee maanden heeft ongeveer 4 keer het netwerk eruit gelegen.
    nu wordt het wel redelijk snel opgelost allemaal, maar het is wel vervelend als je echt afhankelijk bent van je netwerk.

  22. Origineel geplaatst door Bas
    Ik heb i1000 zakelijk abonnement voor mijn iPhone genomen, alleen ik heb thuis geen service, terwijl ik thuis mijn werk doe. Ik woon gewoon in de randstad en een 3g netewerk heb ik nog 1 keer op de snelweg gezien, maar dan heb ik er niks aan.Na 1 maand ergeren nog steeds niks verbeterd.2 maanden geleden wilde ik mijn abonnement opzeggen, maar dit was niet mogelijk, evenals het verlagen van mijn bundel. Gelukkig heb ik een contract van 1 jaar afgesloten.Nu heb ik er een tweede abonnement van Vodafone bijgenomen, en ik heb altijd volledig 3G ontvangst. Eerste en laatste keer dat ik ooit een abonnement van tmobile heb genomen.Btw mijn vorige iPhone’s had ik uit Amerika gehaalt, en ik heb er spijt van dat ik dat deze keer niet heb gedaan.

    Vreemd laatst gingen wij van Den Helder naar de Efteling en ik heb continu 3G ontvangst gehad, op de snelweg en ik de Efteling dus.

  23. Een top netwerk?

    Hahaha steeds vaker hebben ze daar bij kpn een storing 🙂

  24. zit gelukkig niet op kpn

    ben gelukkig met mijn Tmobile.
    echt maar dan ook echt nooit problemen met bellen en internet.
    terwijl ik toch bijna tegen de grens van België aanzit.
    zie dat veel mensen wel problemen hebben met Tmobile.
    maar je ziet het ,ook het “tob”netwerk van KPN doet het soms niet.

  25. Ik zit bij KPN en sleep altijd een telefooncel mee voor de zekerheid…

  26. T was slechts een korte storing maar t viel wel op een verkeerde tijd hehe. Maar ben nog steeds erg blij met telfort. Dit was volgens mn 1e storing in 2 jaar tijd.na dit abbonnement stap ik over na kpn.aangezien ze gebruik maken van t zelfde netwerk zal ik waarschijnlijk nog steeds heel blij zijn..

  27. wat een storm in een glas water zeg.. en er een artikel aan wijden ook nog…

  28. @Jean-Paul Horn:
    ok misschien komt het door mijn groene hart (werk zelf bij kpn 😉 )

    Maar heb zelf de iphone al maanden met KPN netwerk en dit is eerste keer dat ik even een storing had. De reclame is misschien wat verkeerd getimed 😉

  29. Een uur? Afgelopen nacht ook al paar uur plat en vanochtend ook. Snap niet hoe ze erbij komen dat de eerste storing om 1400 uur was.. Gelukkig nu weer verholpen

  30. Origineel geplaatst door rik
    Een uur? Afgelopen nacht ook al paar uur plat en vanochtend ook. Snap niet hoe ze erbij komen dat de eerste storing om 1400 uur was.. Gelukkig nu weer verholpen

    In het bericht van KPN stond dat de storing om twee uur was begonnen. Het is hier vertaalt naar 14:00 uur ipv 02:00 uur.
    Gelukkig werkt alles weer.

  31. Hahaha, geweldig plaatje bij het nieuwsberichtje ook 🙂
    KPN heeft de laatste tijd wat vaker storingen gehad merk ik. Ze moeten toch hun slogan even bijschaven zo te zien, hehe.

    Maar alle gekheid op een stokje… wilde KPN’s topman al tijden de iPhone niet verkopen omdat Apple teveel eisen stelde? En nu ineens overstag gaan omdat de iPhone als broodjes over de toonbank gaan. Zo zie je maar dat zelfs de meest starre bedrijven/mensen toch van mening veranderen zodra er geld verdient kan worden met iets waar ze zélf ook wat voor moeten doen.

  32. OT: Ik woon in Amsterdam en heb nooit last van een slecht T-Mobile netwerk.

  33. Ook ik heb bij T-mobile een uitstekend en betrouwbaar netwerk! Waar komen toch al die negatieve berichten vandaan?

  34. Lezen jullie klagers over tmobile nu ook even de vele positieve reacties over tmobile!!!! Ligt er gewoon aan waar je woont…. Ook genoeg klagers over KPN en Vodafone…

  35. Nijmegen hier en nergens last van..!!

  36. @Jean-Paul Horn:
    Hoi Jean-Paul, het was niet lelijk bedoeld hoor 🙂 Ik had vannacht vanaf ongeveer 03:00 uur geen mobile internet meer in R’dam. Dit was wat ik gelezen had, misschien wel een goed politiek antwoord:
    “Vanaf kwart over twee hebben wij een storing op ons mobiele netwerk in de regio’s Utrecht, Den Haag en Rotterdam”, zegt een woordvoerder van KPN tegen Webwereld. Zowel mobiel bellen als mobiel internetten is onmogelijk.

  37. Bijzonder hoeveel mensen er lopen te klagen, over hun netwerken.

    Ik moet zeggen dat het lekker rustig was toen ik niet bereikbaar was. Kan ik ook een keer zeggen dat het niet mijn fout was haha 😉

  38. Pietje heeft nooit problemen met Vodafone, Jantje nooit met KPN, Frits nooit met T-Mobile maar Sjaakie wel met KPN maar niet met Vodafone. Je snapt al dat dit soort geblaat niet echt een basis is voor een fatsoenlijke discussie en al helemaal niet om pseudowetenschappelijke uitspraken te doen.

    Kwaliteit van een mobiel netwerk heeft oa te maken met bereikbaarheid (KPN #1 en vlak daarachter Vodafone #2 en mijlenver T-Mobile #3), beschikbaarheid (aantal storingen/onderhoud), snelheid (Vodafone #1). Al deze factoren zijn per locatie verschillend. T-Mobile heeft minder masten buiten de steden en een langzamer netwerk. Zijn sinds grote storing flink hun netwerk aan het verbeteren met als gevolg prijsverhogingen.

  39. En de prijzen van KPN zijn al vrij hoog dus. Je moet overal betalen

  40. @Paz:

    bij vodafone en kpn. t-mobile niet ^^

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.