WallTimes: Vogel’s maakt van je iPad een wandklok

Vogel's heeft de WallTimes uitgebracht, een wandklok-applicatie met kookwekker, wereldklok en wekker, die ook het weerbericht kan tonen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

walltimesVogel’s introduceert vandaag WallTimes, een applicatie waarmee je van je iPad een wereldklok, kooktimer of wekker maakt. Met de onlangs uitgebrachte Mount & Cover iPad-muurhouder kun je de iPad als wandklok gebruiken. Met het Mount & Cover-systeem kun je de iPad bijvoorbeeld als weerstation in je woonkamer hangen, als kookboek in de keuken of als videoscherm in de slaapkamer. Omdat de klok als standaardapplicatie ontbreekt op de iPad, heeft Vogel’s zelf een app laten ontwikkelen. Er zit een wereldklok met vier tijdzones, een intelligente kookwekker en een wekker in.

De kookwekker bevat vier verschillende timers, die onafhankelijk van elkaar in te stellen zijn. Je kunt de timers zelf instellen of gebruikmaken van voorgeprogrammeerde timers voor koken, braden, grillen en frituren. Wil je de iPad als slaapkamerklok gebruiken, dan kun je kiezen voor een gedimde weergave, zodat je nachtrust niet verstoord wordt. De app toont de tijd en de actieve wekkers van de week. Ook kun je zien hoe lang je nog kunt slapen voordat de wekker afgaat.

walltimes ipad

De app is gratis verkrijgbaar in zes talen. Het Mount & Cover System is niet vereist, maar mocht je die willen aanschaffen: je kunt terecht in onze partnershop of bij de Apple Premium Resellers.

Vogel’s Mount & Cover System

We hebben eerder op onze website al eens aandacht besteed aan dit bevestigingssysteem. Het Vogel’s Mount & Cover System is in totaal opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Downloaden: WallTimes (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2010, 15:50
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.