iPhone 4 inlijsten

Knutselproject: onderdelen van je oude iPhone inlijsten

Heb je nog ergens een oude, kapotte iPhone liggen, die het niet meer doet? Je kunt er iets moois van maken door de onderdelen uit te stallen in een lijstje.

Ligt je iPhone helemaal aan gruzelementen, dan maakt dat niet uit: je hebt vooral de interne onderdelen nodig. Als je iPhone laten repareren geen optie meer is, kun je er toch nog iets mee doen. Reddit-gebruiker TheIncorporeal gebruikte een kapotte iPhone 4 om in te lijsten. Dat was eigenlijk een spontane ingeving.


Hij verwijderde de achterkant en plakte de onderdelen vervolgens aan de voorkant van het glas. Het zou nog mooier kunnen zijn als er ook nog een beschermlaag van glas aan de voorkant had gezeten, zodat de onderdelen stofvrij blijven. Maar TheIncorporeal had geen zin om het perfecte lijstje te halen in de winkel. Mocht je wel die moeite willen nemen: er zijn ‘vitrinekast’-achtige lijstjes waar je ook wat dikkere voorwerpen in kunt stoppen om uit te stallen.

I took apart my broken iPhone 4 and framed it. from iphone

Om vast te plakken gebruikte hij gewone huishoudlijm. Pas bij het uit elkaar halen van je iPhone wel op met de batterij, want als deze beschadigd raakt kan er brand ontstaan. Apple waarschuwt op de website dan ook om batterijen niet te doorboren, te verwarmen of uit elkaar te halen, want dan heb je kans op een explosie, rookontwikkeling of brandwonden.

iPhone 4 inlijsten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2018, 20:53
Categorie Achtergrond
Onderwerp knutselen
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.