Weekendproject: knutsel zelf een houten iPad-houder

Het is makkelijk om zelf een iPad-houder van hout te knutselen. In deze weekendtip leggen we uit hoe je met hout, houtlijm en een zaag je eigen iPad-houder voor de keuken maakt.

ipad houder zelf knutselenJe kunt in de winkel een iPad-houder kopen. Maar het is wel zo leuk om er zelf eentje te maken van hout. Onderstaand knutselproject is ideaal voor dit weekend. Het enige wat je nodig hebt is hout, houtlijm en een zaag. Om het extra mooi te maken kun je de achterwand van de houder beschilderen met schoolbordverf, zodat je de houder tegelijk als notitiebordje kunt gebruiken. Het is een project dat we zagen langskomen op Shanty @ Chic, waar oude spullen worden opgeknapt tot iets moois.

De bedenker van deze iPad-houder zette haar iPad steeds tegen de koffiemachine. Maar dan heb je de kans dat de iPad wegglijdt en beschadigd raakt. Je hebt een stuk hout van 25 x 25 centimeter nodig voor de achterkant en twee smallere strips om een ‘bakje’ te maken waar je de iPad in laat rusten. Wie een houder voor de iPad mini wil maken, kiest natuurlijk kleinere formaten.

Vervolgens plak je de stukken hout aan elkaar, je lakt of beitst het hout en schildert er een vierkant vlak met schoolbordkrijt op. Helemaal niet moeilijk, je moet alleen even op het idee komen. De iPad-houder is handig voor in de keuken of op het dressoir.

ipad-houder-hout

ipad-houder-keuken

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2013, 8:39
Categorie Accessoires
Onderwerpen houder, knutselen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.