iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 14 december 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 14 december? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag gingen we alvast langs bij de nieuwe Amac in The Wall in Utrecht. De winkel opent morgen haar deuren, maar wij mochten alvast een kijkje nemen bij deze flagshipstore. Wat vind je er allemaal en hoe groot is het eigenlijk? In ons verslag lees je alles. Verder doken we vandaag dieper in de Bestanden-app en wat je er allemaal mee kan doen. Ook kwam vandaag het nieuws dat Apple Music Connect stopt, het geflopte onderdeel van Apple Music waar artiesten berichten konden posten. Ga jij het missen? Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

  • Cydia stopt na 11 jaar. Het was een bekende alternatieve store in het Jailbreak-circuit.

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Prizmo Go › Tekstvanger (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Bijgewerkt voor de nieuwste iPad Pro’s.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Ook deze Belgische app is klaar voor de schermen van de nieuwste iPad Pro’s.
  • Carbo › Digitale Notitieboekje (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 15.0+) - Naast support voor de nieuwste iPads, werkt deze ook met de nieuwe Apple Pencil.
  • Inko › Interactief Whiteboard (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac/TV, iOS 13.0+) - Datzelfde geldt ook voor deze whiteboard-app, al zijn er ook verbeteringen voor de Apple TV-versie.
  • Emulsio 4 › Videostabilisator (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 14.0+) - Tot slot heeft ook deze app van dezelfde ontwikkelaar een update gekregen voor de nieuwe iPad.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.