Reacties voor: KLM vervangt papieren kranten in het vliegtuig door een app

KLM heeft een kranten- en tijdschriften-app gemaakt voor passagiers, waarmee op termijn de papieren kranten kunnen verdwijnen uit het vliegtuig.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Eindelijk! Als platinum frequent flyer gebruikte ik de App van Air France al heel vaak hiervoor. Fijn dat KLM nu ook hun eigen app daarvoor heeft.

  2. @Patrick: En ook de Ivory members zijn hier heel blij mee!

  3. Bij mijn laatste vlucht afgelopen juli, heb ik volgens mij meegedaan met een pilot van KLM, waarbij ze de app testten. Die was op te roepen via een mobiele website op het interne wifi netwerk van het vliegtuig.

  4. Origineel geplaatst door Patrick
    Eindelijk! Als platinum frequent flyer gebruikte ik de App van Air France al heel vaak hiervoor. Fijn dat KLM nu ook hun eigen app daarvoor heeft.

    Niet echt bijzonder nieuws! Paar weken geleden gevlogen met TUI en zij hadden TUIcloud al werkend inclusief de kranten op je eigen telefoon/tablet. Geen app voor nodig gehad. Wel bijzonder is het om expliciet te benoemen dat je Platinum Frequent Flyer bent, maar dat terzijde!

  5. Voor mij overbodig, ik gebruik al tijden Bliyoo, zowel thuis als in vliegtuig. Boeken, tijdschriften, de hele mik mak. Even downloaden en klaar.

  6. Waarom ook niet voor Samsung Android gebruikers?

  7. Omdat toestellen van Android toch verboden worden aan boord…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.