Super Mario Bros Movie

Reacties voor: Weekend-kijktips: Super Mario Bros Movie, Secret Invasion en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

Reacties: 9 reacties

  1. Ik heb de film van Mario gekocht bij Apple tv. Er staat bij dat het in het Nederlands te krijgen is. Echter krijg ik het met geen mogelijkheid voor elkaar, iemand die weet hoe het zit?

  2. @Michel: Had exact hetzelfde. Ticket aangemaakt en geld terug gekregen.

  3. @Michel: Misschien heb je de Engelse versie gekocht en niet de Nederlandse. Waar je meestal en film koopt je dan een taal kan kiezen, is dat niet bij alle films bij Apple het geval. Vooral bij Disney films als de Lion King moet je 2 versies kopen wil je de Engels- en NLtalige versies hebben. Dus je moet dan the Lion King en de Leeuwenkoning kopen. Weer een schofterig voorbeeld van hoe het NIET moet

  4. @Maurice: Staat echt nadrukkelijk bij dat het NL én EN is.

  5. Origineel geplaatst door MB404
    @Michel: Had exact hetzelfde. Ticket aangemaakt en geld terug gekregen.

    Bedankt! Er staat inderdaad nadrukkelijk dat het in het Nederlands is. Hoe maak je een ticket aan?

  6. @Michel: In de bevestiging per mail staat een link om een probleem te melden met je aankoop. En anders kan je ook doen via je aankoopgeschiedenis.

  7. Origineel geplaatst door MB404
    @Michel: In de bevestiging per mail staat een link om een probleem te melden met je aankoop. En anders kan je ook doen via je aankoopgeschiedenis.

    Dank je wel, gelukt!

  8. Is er al een Nederlandse versie?

  9. Het erge is dat hij al weken in het Nederlands te zien was en nu niet meer..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.