Reacties voor: Jailbreak via de browser met AppSnap

Via Jailbreakme.com kun je met een klik via de browser je iPhone of iPod touch jailbreaken. De website installeert AppSnap en Installer.app, zodat je ook applicaties van derden kunt installeren.
Lees het complete artikel → Jailbreak via de browser met AppSnap
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Woww zeer netjes gemaakt 🙂

  2. Is anysim ook weer te installeren via installer?

  3. Ja, maar dit is niet toe te passen op een OTB 1.1.1? Je moet eerst in je Safari van je iPhone geraken…je moet dus eerst nog activeren? ….
    En goe geraakt AnySim 1.1 er dan op?

  4. @ Mathieu

    Dit is geen probleem zie dit topic in het forum voor iets meer uitleg:
    https://www.iculture.nl/forum/iphone-software-unlock/1560-1-1-1-makkelijke-jailbreak-direct-voeren-op-iphone.html

    Met een OTB 1.1.1 is het zo gepiept!

  5. Eigenlijk is het gewoon angstaanjachend wat er over die Safari browser mogelijk is!
    Lekker veilig enzo

  6. lukt dit ook bij een out the box 1.0.2. En zijn er al mensen die dit al geprobeerd hebben en hun ervaring willen delen met ons. Krijg donderdag mijn iphone binnen nameleijk. Eindelijk;)

  7. Werkt prima, had een naar 1.1.1 geupdate iphone maar door een fout was hij weer gejailed. Had nog geen zin om weer helemaal terug te gaan patchen en dan weer naar 1.1.1. Op deze manier was hij zo weer voor elkaar 😀

  8. Als je er zo over nadenk zie je gelijk hoe gevaarlijk die beveiligingslekken zijn. Nu is het nog goedaardig (als het goed is) maar het kan net zo goed kwaadaardige code zijn.

  9. Hij doet het bij mij niet!!! Hij blijft ontzettend lang dat tif bestand laden, vliegt dan terug naar springboard en that’s it. geen icoontje ofzo.
    Somebody help?

  10. Eerlijk gezegd, ik hoop dat er vrij snel slechte code of een virus uitkomt zodat men beseft welke gigantische veiligheidslek dit is en Apple ze meteen dicht hamert. Zeker omdat alle processen root draaien (wat een gigantische blunder is) zou het mij niet verbazen als binnenkort de eerste virussen opduiken die je iphone in een iBrick veranderen.

  11. Bij mij sprong hij ook gelijk naar mijn springboard maar met even geduld ging het indicator rondje lopen en kon ik met de slider hem unlocken.

  12. Kan mij iemand uitleggen wat dit nu allemaal inhoudt? Ik heb nu een 1.0.2 versie totaal geunlockt dus kan bellen enzo. Kan ik dit gebruiken en ook bellen met de 1.1.1 versie? als ik dit dus doe? Of wat houd dit in?

  13. Het is een manier om je iPhone met firmware 1.1.1 te jailbreaken (schrijfbaar maken) en de Installer.app (Bibliotheek met programma’s) te installeren zonder dat je je iPhone moet downgraden, jailbreaken, activaten, preparen voor het updaten naar 1.1.1 en dan updaten. Best makkelijk (als het werkt). Hij maak gebruik van een beveiliging exploit en doe dit op een manier zoals virussen ook je systeem binnen zouden kunnen dringen.

  14. misschien een domme vraag, maar wil mijn IPhone niet in een IBrick veranderen. Ik heb nu een geunlocked iphone op 1.0.2. Hoe ga ik nu van start?als ik ga updaten is de telefoon gelocked en kan ik volgens mij niets meer. Kan iemand stapsgewijs de te maken stappen beschrijven? Mocht het toch fout gaan, kan ik dan nog terug? Alvast bedankt voor jullie hulp!

  15. @Iphoneclub.nl
    Wanneer maken jullie ook een community resource voor de Nederlanders net zoals de Fransen hebben met http://rep.frenchiphone.com ???

    Ik hoor graag van jullie!

  16. Voor wie het al gedaan heeft. Sinds mijn update naar 1.1.1 heb ik geen truucjes meer uitgehaald met mijn iPhone, ik was en ben eigenlijk wel blij met hoe mijn telefoontje werkt. Ik had ook geen zin om allerlei truucs uit te halen. Nu ik dit lees begint het toch te kriebelen. 1 ding. Geen resets en dergelijke? Ik heb namelijk geen zin om alles weer kwijt te zijn (en dan vooral mijn berichten). Als de telefoon verder niet aangepast wordt dan alleen gejailbreakt dan ga ik t eens proberen. Iemand een antwoord voor me?

  17. Ik heb het vandaag uitgeprobeerd op een iPod touch. Na het tikken op de link Install AppSnap lijkt het alsof de webpagina maar 10% laadt en daarna vastloopt. Na twee minuten wachten heb ik de Home-knop een paar minuten ingedrukt. Daarna gebeurden er wilde dingen: pincode-dialoog verschijnt, maar voordat je iets hebt kunnen intikken komt de browser weer tevoorschijn, daarna de Wi-Fi-instellingen (allemaal zonder dat ik ook maar het scherm aanraakte). Ik dacht dat ik iets fout had gedaan… Maar ja, geen paniek… je kunt altijd weer een restore uitvoeren.

    Na een tijdje met rust laten kom ik nu wel weer gewoon op de Springboard. Ik heb inmiddels ook een update van Installer.app uitgevoerd. Vanavond maar eens kijken wat voor moois ik erop ga installeren.

  18. En kun je dan ook gelijk de Simlock verwijderen?

  19. Ik probeer ook de jailbreak via de browser, ik krijg mijn wifi wel aan maar als dat gebeurd dan freezed het scherm. Als ik dan mijn iphone opnieuw opstart en vervolgens de website probeer te openen dan krijg ik weer een melding dat ik geen internet verbinding heb.

    Iemand een idee want ik krijg het niet voor elkaar maar zou hem graag geactiveerd zien 🙂

    Alvast bedankt

  20. kan ik ook jailbreaken met de update: v1.1.2 ??? of kan dat niet???

  21. ik heb net de iphone gekocht in amerika, met 1.1.1. en ik probeer nu AppSnapp te installeren, maar als ik op install AppSnapp druk, komt er een blanco site. Al heel vaak geprobeerd op meerdere momenten ook, en ook als ie verbonden is met de pc en itunes geopend is.
    heb ook al carnaval en de andere geprobeerd, maar die doen het allebei niet vanwege de .rar bestanden.
    kan iemand mij helpen?
    want dit is toch de enige manier nog om em te unlocken?

  22. .rar open je met winrar 😉

  23. ikprobeerde al via jailbreak appsnap te downloaden maar het is niet gelukt

  24. Waar staat de knop “instal appsnap???”

  25. Ik heh trouwens ipod touch

  26. na een update te hebben gedaan via itunes is mijn iphone 8gb us 1.1.4 totaal gereset.
    Op het scherm staat alleen nogt het itunes logo met een usb stekkertje.
    Het enige wat ik nog kan doen is emergency call opensliden.
    Als ik me opnieuw aanmeld via itunes dan kan deze mijn iphone ook niet vinden, en zegt dat er geen geschikte simkaart inzit.
    Wat kan ik hieraan doen?

  27. @ Robert heb je op je simkaart een pincode zo ja verwijder die met een andere telefoon 😛

    Werkt het ook op iphones geupdated tot 2.1.0 ??????

  28. @LeVince – Ik heb laats de iphone gehaald. Het is nederlands toestel de bekende tmobile. K had een vraagje als k nu mijn toestel jailbraek is dan mijn garantie nog geldig?

  29. Werkt heb ook op men ipod touch 2generation?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.