Jailbreak via de browser met AppSnap

Via Jailbreakme.com kun je met een klik via de browser je iPhone of iPod touch jailbreaken. De website installeert AppSnap en Installer.app, zodat je ook applicaties van derden kunt installeren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Installer.pngEen groep iPhone-hackers heeft een jailbreak voor de iPhone en iPod touch ontwikkeld, die in één stap via de browser werkt. Met een drop de knop wordt een jailbreak uitgevoerd en wordt Installer.app geïnstalleerd, zodat je applicaties van derden kunt toevoegen. Om het te gebruiken moet je in de browser naar jailbreakme.com gaan.

Bij het openen van deze website in Safari hoef je alleen nog maar te bevestigen dat je wilt jailbreaken en het proces gaat meteen van start. Een minuutje later moet je de iPhone of iPod touch herstarten en je bent klaar: het Slide to Unlock-scherm verschijnt weer. Mocht er iets misgaan, bijvoorbeeld omdat Safari vast lijkt te lopen, dan kun je de Home-knop vier tot acht seconden ingedrukt te houden om weer uit de problemen te komen.

Op het startscherm van de iPhone of iPod touch zie je nu het icoon Installer.app, waarmee alle mogelijkheden (zoals ssh) tot je beschikking staan. Makkelijker kan het niet: één keer klikken en je hebt alles voor elkaar, gratis en binnen een paar minuten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:45
Categorie Jailbreak
Onderwerp unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.