Reacties voor: iReplay januari 2012: terugblik op de afgelopen maand

In iReplay zetten we al het belangrijke nieuws van de afgelopen maand op een rijtje. iReplay januari 2012 gaat over Apple's aankondiging rond studieboeken, de jailbreak van de iPhone 4S en een Europeaan die de winkels van Apple onder handen gaat nemen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Dit is een mooi artikel! Zo wil ik er nog wel zien.

  2. Ik lees altijd op iPhoneclub (eigenlijk alles) maar reageer zelden. Vind 95% van de artikelen leuk en nuttig maarja liever lui dan moe en niet reageren :P.

    Hier wil ik toch even op reageren! NICE, zon maandelijkse terugblik met de belangrijkste punten

    +11111!!!1111!!!

  3. Lol, ik heb dus de vorige maand 456 artikelen gelezen.. Dat is een behoorlijk aantal!

  4. Heel leuk en interessant rubriekje!!!!!

  5. Perfect! Goed geheugensteuntje. Thanks.

  6. Ik vind de iBooks Author app echt geweldig. Binnen anderhalf uur had ik een eerste boek als proef in elkaar gezet. Voor wie interesse heeft, is deze hier te downloaden.

  7. Dit is zeker een interessante rubriek! Ik blijf de ontwikkelingen van deze rubriek volgen.

    Nu ik dit overzicht zo zie dan zou het voor mij persoonlijk heel wenselijk vinden als je dit ook in de reguliere ‘nieuwsstream’ zou kunnen. Ik bedoel hiermee het aanbrengen van een filter die je zelf kunt instellen. Zo zou je dan bijvoorbeeld eenvoudig alle berichten over apps er automatisch uit het overzicht kunnen filteren. (Overigens niets ten nadele van dit soort berichten, er zitten zeker hele handige tips tussen, maar soms wordt ik wat ‘overspoeld’).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.