MiVeu: filmen met je iPhone vanuit een speciaal harnas

Door het MiVeu-harnas om je heen te binden en je iPhone er in te stoppen, kun je filmen terwijl je bijvoorbeeld aan het sporten bent. Een extra systeem laat je de iPhone ook aan bijvoorbeeld een fietsframe binden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

MiVeuScheur je op een snorbaard snowboard naar beneden vanaf een steile berg, dan wil je dat natuurlijk op beeld vastleggen, zodat je aan vrienden kunt laten zien hoe stoer je was. Filmen tijdens extreme sporten was al een tijdje mogelijk met dure harnassen en helmen met camera’s, maar je kunt ook gewoon je iPhone gebruiken. De MiVeu is een harnas dat je over je kleding heen bindt en waar je je iPhone met camera in kunt haken.

De MiVeu bestaat uit een harnas, waar je een speciale iPhone-case aan kunt vasthaken. Door de case aan het harnas te bevestigen, blijft je iPhone op één plek zitten. De case beschermt je iPhone tegen mogelijke klappen, maar zorgt er met een fisheye-lens tegelijkertijd voor dat er meer in één beeld te zien is. Iedere MiVeu wordt geleverd met een apart systeem waarmee je de iPhone ook aan een dun voorwerp zoals het frame van een fiets of een skistok kunt bevestigen.

Je kunt de MiVeu bestellen voor $79,95 – of tenminste, wanneer hij weer leverbaar is. Het iPhone-accessoire lijkt op het moment namelijk uitverkocht te zijn. Ben je alleen geïnteresseerd in het systeem om je iPhone aan je fiets of een skistok te bevestigen, dan is deze los te bestellen voor $19,95.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ihoJD-uaW7M

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2012, 21:12
Categorie Accessoires
Onderwerp sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.