Reacties voor: iRecord Pro maakt audio/video-opname op de iPhone

iRecord Pro is een apparaat waarmee je audio- en video-opnames kunt maken, waarna je deze direct op de iPhone of iPod touch opslaat. Het apparaat kost $260.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. als de prijs wat consument vriendelijker zou zijn, zou ik het serieus overwegen. maar wat zijn verder de specs van het apparaat? 24 bit? 96 KHZ recording?? etc..

  2. Handig als je nog niet kan filmen met je iPhone en kun je filmen dan heb je geen audio… Vindt het er wel trendy uitzien maar toch erg prijzig.

  3. @Asu:

    Lezen: het dient juist voor het omgekeerde: om video vanaf een analoge bron digitaal op je iPhone/iPod te zetten…

  4. dollar he! Maar dan nog is het prijzig. Alhoewel, ligt eraan of je veel wil opnemen. Ik niet, dus hoef het niet. Wel wil ik een Apple tv halen, gehacked en wel.

  5. Uit de info van de fabrikant:
    “For A/V recording video is digitally encoded in H.264 format and audio in
    AAC format at 128 kbps in stereo. Audio only recoding is in MP3 format at
    bit-rates ranging from 128 to 320 kbps in stereo.” (Op 44.1 of 48 kHz)
    Dus geen wav of flac!
    Je kunt er ook niet rechtstreeks een doorsnee draaitafel op aansluiten, voor het overzetten van LP’s heb je nog steeds een voorversterker nodig. Het aardige van dit apparaat is dat hij zelfs naar een USB stick op kan nemen, of naar een losse harddisk. Handig als je bijvoorbeeld urenlang achterelkaar wilt opnemen. Ik zou zoiets willen zien met goede microfooningangen, dan is het me wel 260 dollar waard.

  6. Foutieve topictitel?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.