TROS Radar inventariseert klachten over iPhone 3G

TROS Radar roept mensen op om hun ervaringen met de iPhone 3G te laten weten. Het tv-programma wil horen over de ontvangst en andere klachten over de iPhone 3G.

antoinetteTROS Radar is van plan om klachten rond de iPhone 3G te verzamelen. Heb je problemen met het bereik of andere klachten, dan kun je die melden op een formulier op de website van het consumentenprogramma. Eerder kwam TROS Radar al in actie na klachten over de Nokia N73: dat leverde ruim 26.500 reacties op. Toevallig speelden daarbij (deels) soortgelijke problemen: het toestel was veel te traag, wat na een software-update verbeterde. Ook bij de iPhone zijn er na de firmware-update 2.0.2 mensen die verbetering zien, terwijl anderen nog steeds met dezelfde problemen kampen.


Misschien profiteert TROS Radar gewoon mee van de hype rond het toestel en zijn ze eigenlijk wat laat, nu de problemen al zeker een maand aanhouden en de oorzaken heel wat complexer lijken te liggen dan op tv valt uit te leggen. Toch zijn we benieuwd hoeveel klagers het tv-programma deze keer op de been kan krijgen voor de iPhone 3G. Je kunt je ervaringen kwijt op dit formulier:

TROS Radar: Uw ervaring met de iPhone 3G

Via: iPhoneclub forum
Met dank aan Carel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

90 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.