Reacties voor: iPodPop: altijd toegang tot de iPod-functies

iPodPop is een nieuwe mobile substrate-extensie waarmee je altijd snel toegang krijgt tot de iPod-functies van je iPhone, ook wanneer je geen muziek aan het luisteren bent.
Lees het complete artikel → iPodPop: altijd toegang tot de iPod-functies
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 33 reacties

  1. heel vet. daar irriteerde ik me wel vaak aan, dat als je de muziek even pauzeerde en dan weer aan wilde zetten dat je dan weer helemaal naar die iPod moest. cool dit 8)

  2. Als de iPod niet actief is kun je met deze extensie dus enkel op Play drukken? Dat kun je toch net zo goed doen door op je microfoontje te drukken? Wat is het nut hier nou van?

  3. Origineel geplaatst door justin
    Als de iPod niet actief is kun je met deze extensie dus enkel op Play drukken? Dat kun je toch net zo goed doen door op je microfoontje te drukken? Wat is het nut hier nou van?

    bijvoorbeeld voor mij, mijn microfoontje/oortjes zijn gejat, en nu heb ik dus normale oortjes, zonder knopje

    daarnaast een mooie en goed-werkende tweak (had m gister al)

  4. Ja maar als je die oordopjes niet meer hebt of je luisterd niet eens muziek via je oordopjes, dan gaat dat best lastig :p

  5. En alle lof gaat natuurlijk naar forum gebruiker LIBIA. Hij heeft dit ontwikkeld 🙂

  6. Dit werkt ook als je Iphone op toetsenblokkering staat. Wanneer je dan tweemaal op de home button drukt kan je gelijk weer verder met afspelen of snel een nummer doordrukken.

  7. Origineel geplaatst door justin
    Als de iPod niet actief is kun je met deze extensie dus enkel op Play drukken? Dat kun je toch net zo goed doen door op je microfoontje te drukken? Wat is het nut hier nou van?

    ik heb bijna nooit mijn officiele head set mee?? ik heb voor het sporten wanneer ik muziek luister gewoon een philips sport setje in.. ( die heeft geen knopjes 🙂 )

  8. Origineel geplaatst door barabaz
    heel vet. daar irriteerde ik me wel vaak aan, dat als je de muziek even pauzeerde en dan weer aan wilde zetten dat je dan weer helemaal naar die iPod moest. cool dit

    Locken, dan dubbel de home knop. Werkt ook.

  9. Het is ook wel handig om te weten hoe de iFoneguide Repo moet worden toegevoegd aan Cydia.

    Open Cydia->druk op More Package Sources-> Zoek de Repo

  10. @Thaan Inderdaad, zo gaat het ook, maar als je bezig bent op de iphone, moet je dan locken en tweemaal drukken om de ipod te starten, om dan opnieuw je app te openen waarin je bezig was…

    @Justin Indien je ipod nog steeds als proces aanwezig is in het geheugen werkt dit, dit werkt niet als hij niet meer actief is in het geheugen, waardoor je ofwel moet locken, tweemaal drukken en starten of naar de ipodfunctie via het springboard om daar te starten…

    Di ipodpop is geweldig, vooral omdat je hem nog kan aan en uitzetten bij instellingen zodat je je favorieten ook nog kan krijgen door twee maal te duwen op de homeknop… Wat wel jammer is, is dat je ipod functie opent en nie tgewoon het kleine kadertje… (bij mij gebeurt het toch zo…)

  11. Origineel geplaatst door Thaan
    Als de iPod niet actief is kun je met deze extensie dus enkel op Play drukken? Dat kun je toch net zo goed doen door op je microfoontje te drukken? Wat is het nut hier nou van?

    idd dat was gelijk mijn gedachte

  12. Kijk die functie had ik op de iPod touch wel en miste ik nu een beetje op de iPhone…

  13. Voor niet Jailbreakers is er een andere oplossing;
    Als je in een applicatie zit, druk je op de sleep/wake button, je scherm wordt zwart. Dan druk je op een willekeurige knop en kom je op het ontgrendel scherm. Druk tweemaal op de home button et voila, daar zijn je iPod knoppen.

    NB. je kunt niet kiezen met welk nummer je start hij begint als ik mij niet vergis op alfabetische volgorde van titelnummers.

  14. Inderdaad alle credits gaan naar libia 😀
    Ik heb dit al een paar dagen geBETA test voor hem via macthemes forums.
    Blij dat het nu in cydia staat.

  15. Wellicht is het handig om via de titel consequent aan te geven of het om een jailbreak methode gaat of niet. Dit wordt nu af en toe al wel eens toegepast.

    Vanuit een RSS feed is er dan makkelijk onderscheid te maken of het loont het artikel te lezen…

  16. Dit is wel erg handig! Al mijn nummers zijn een grote playlist en standard heb ik shuffle aan. 2 x de home knop, op play klikken en gaan 🙂

  17. je hebt ook play/pause voor SBSettings:)

  18. Dit kan de iPhone standaard al…..???

    Settings/General/Home button

    Zet hem op iPod en je kunt altijd met een dubbelklik op de home button de iPod bedienen, in welke app je ook zit…

  19. je moet trouwens daaronder wel iPod controls aan zetten….

  20. Origineel geplaatst door Lezz
    Wellicht is het handig om via de titel consequent aan te geven of het om een jailbreak methode gaat of niet. Dit wordt nu af en toe al wel eens toegepast.Vanuit een RSS feed is er dan makkelijk onderscheid te maken of het loont het artikel te lezen…

    +1!

    Ontopic:
    Voor mij voegt dit ook niet zo veel toe; ben je al naar muziek aan het luisteren maar onderbreek je die even, dan werkt dubbelklikken op de homebutton sowieso al. Was je nog geen muziek aan het luisteren dan zie ik het voordeel van deze tweak niet, of je nu de iPod-app zelf aanklikt of deze maakt dan ook niet zo veel uit, toch? Het is misschien een tap extra, maar je kunt dan tenminste wèl kiezen welke muziek je wil spelen (i.p.v. maar af te wachten wat er gaat spelen wanneer je op play drukt).

    Trouwens, voor degenen die dit wèl interessant vinden; er bestaat ook een plugin voor SBSettings (ook alleen voor jailbroken telefoons uiteraard) die dezelfde functionaliteit heeft: een knop toevoegen om de muziek aan en uit te zetten). EDIT: ik zie dat ‘je moeder’ me al voor was…

  21. Op mijn iPod touch was dit standaard. Was nog wel met de 1.1.* firmware.

  22. “Na installatie kun je het via de standaard Instellingen activeren.”

    misschien een dom vraagje maar waar kan je dat precies activeren in je standaard instellingen? Want wat ik nu te zien krijg als ik dubbel klik op mijn home button, dat kon ik al voordat ik dit geinstalleerd had.

  23. ik hoop dat apple binnenkort met zo iets gaat komen, maar dan extern. een soort van kabel met ipod shuffle er aan, als afstandsbediening. als het zou werken op de iphone, werkt het ook op mijn ipod. dat zou echt een uitkomst zijn.

  24. @Lucien1966: Instellingen –> algemeen –> Thuisknop –> ipod i.p.v. Beginscherm/Telefoonfavorieten

    Wat ik wel raar vindt is dat ze het kadertje afdrukken op de foto terwijl bij mij de ipodapplicatie opstart als ik tweemaal duw op de homeknop

  25. @Arawn: Dat is er toch al… de oortjes hebben toch de microfoon met drukknop… maar indien je er gewoon naar luistert zonder de oortjes is er inderdaad nog niets…

  26. Origineel geplaatst door Terrentiao
    @Arawn: Dat is er toch al… de oortjes hebben toch de microfoon met drukknop… maar indien je er gewoon naar luistert zonder de oortjes is er inderdaad nog niets…

    ik gebruik die oordopjes echt nooit. ik heb of een koptelefoon op, of Shure’s in mijn oren.

  27. maar het werkt toch niet via de oortjes als de ipod app uitstaat, dan mag ik drukke wat ik wil, starte doetvde ipod niet hoor

  28. Origineel geplaatst door DBuisson
    …druk je op de sleep/wake button, je scherm wordt zwart. Dan…

    Goh, tnx man!

    Ontopic:
    Als ik mijn iPod kill met procecces (sb settings), dan doet hij het nog ALTIJD!

    Specs:
    iPod touch 2g
    Fw 2.2.1 (maar dit werkte hiervoor ook al)

  29. Hij werkt hier niet. Hij is goed geinstalleerd en de home button functie staat aan, maar als ik 2 keer druk schiet naar de ipod functie. ook een reset mocht niet baten 🙁 Jammer, was wel handig geweest…

  30. Ik zou wel graag een functie willen zien dat als ik twee keer ‘klik’ op de volume, dat ik een nummer in die richting skip. Houdt ik volume in, dan wil ik harder/zachter… Ideaal voor in de broekzak!

    nee ik wil niet de apple headphone gebruiken.

  31. Kunnen jullie bij de volgende berichten de repo erbij zetten? Ik kom er vaak pas na veel zoekwerk achter wat de repo is van een bepaalde source. Zou makkelijk zijn.

  32. toevoeging @ M@cer, ook wanneer je home-button niet ingesteld staat op de tel. favorieten gaat hij vanuit je locked-screen naar de ipod functie..

    Oost, west, mij best.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.