iPodPop: altijd toegang tot de iPod-functies

iPodPop is een nieuwe mobile substrate-extensie waarmee je altijd snel toegang krijgt tot de iPod-functies van je iPhone, ook wanneer je geen muziek aan het luisteren bent.

iPodPopiPodPop is een nieuwe mobile substrate-extensie waarmee je altijd snel toegang krijgt tot de iPod-functies van je iPhone, ook wanneer je in een andere applicatie bezig bent en geen muziek aan het luisteren bent.

Er zijn nog steeds mensen die op eigen houtje ontdekken, dat je door het tweemaal drukken op de homeknop de iPod-functies in beeld krijgt. Dat kan al vanaf de eerste generatie iPhone, maar er zit wel een beperking aan: het werkt alleen als de iPod-functie al actief was (en als het tweemaal drukken in de instellingen is toegewezen aan de iPod-functie en niet aan de telefoonfavorieten, bijvoorbeeld).

iPodPop zorgt dat je altijd de iPod-functie te zien krijgt, ongeacht de applicatie en ongeacht het feit of je vandaag, gisteren of een week geleden naar muziek zat te luisteren.

iPodPop 1.1 is te installeren via de iFoneguide Repo in Cydia. Na installatie kun je het via de standaard Instellingen activeren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2009, 10:39
Categorie Apps
Onderwerpen ipod, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.