Reacties voor: iPhoneclub SmartScreen-widget in de iFoneguide repo (jailbreak)

Gisteren kon je bij ons al lezen dat ontwikkelaar JWVD een SmartScreen-widget ontwikkeld heeft, waarmee het mogelijk is om het laatste nieuws van iPhoneclub.nl op je lockscreen te tonen.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Of in Intelliscreen http://feeds2.feedburner.com/iphoneclub als RSS source inkloppen.

  2. Bestaat er eigenlijk dashboard widget van iPhoneclub voor mac OS X?

  3. Origineel geplaatst door Studentje
    Bestaat er eigenlijk dashboard widget van iPhoneclub voor mac OS X?

    Jazeker: https://www.iculture.nl/6696/de-iphoneclub-widget/

  4. Zit wel een vertraging in met de website of Twitter, dat is jammer.
    Of ligt het aan mij ?

  5. Origineel geplaatst door Alger
    Zit wel een vertraging in met de website of Twitter, dat is jammer.
    Of ligt het aan mij ?

    Daar kan ik niks aan doen, ik gebruik de RSS feed van iPhoneclub, als daar berichten later instaan, staan ze ook later in de widget

  6. Heb zowel smartscreen als de widget geinstalleerd. Als ik vervolgens smartscreen opstart dan staat de widget niet in het lijstje (helemaal leeg). Beetje jammer..

  7. Origineel geplaatst door Mark
    Heb zowel smartscreen als de widget geinstalleerd. Als ik vervolgens smartscreen opstart dan staat de widget niet in het lijstje (helemaal leeg). Beetje jammer..

    Als je SmartScreen Lite hebt moet je even kijken of je niet al 3 widgets geinstalleerd hebt, en heb je anders al een respring geprobeerd?

  8. Heb inderdaad de lite. Respring gedaan, reboot gedaan, widget opnieuw geinstalleerd. Zonder resultaat. Moet wel zeggen dat ik daarnaast ook cydget geinstalleerd heb staan. Zou dat het kunnen zijn? Hij zou dan toch alsnog in het lijstje van smartscreen moeten staan??

    Als ik bijv. clock en calculator installeer werkt het wel. Deze worden echter niet in de map private/var/mobile/library/smartscreen gezet zoals iphoneclub

  9. Origineel geplaatst door Mark
    Heb inderdaad de lite. Respring gedaan, reboot gedaan, widget opnieuw geinstalleerd. Zonder resultaat. Moet wel zeggen dat ik daarnaast ook cydget geinstalleerd heb staan. Zou dat het kunnen zijn? Hij zou dan toch alsnog in het lijstje van smartscreen moeten staan??

    Hij zou inderdaad wel in het lijstje moeten staan, al ben ik er wel achtergekomen dat Cydget erg vloekt met SmartScreen, ik denk dat je een van de twee moet kiezen.

  10. Zoals hierboven vermeld werken 2 andere widgets wel. Ik denk dat de iphoneclub widget in een andere map gedropt moet worden..

  11. Origineel geplaatst door Mark
    Zoals hierboven vermeld werken 2 andere widgets wel. Ik denk dat de iphoneclub widget in een andere map gedropt moet worden..

    Wel raar, ik heb de iPhoneclub widget ook via de iFoneguide repo geinstalleerd om te testen, en dat werkte wel gewoon. Je kan ook proberen om de widget handmatig te installeren:
    https://www.iculture.nl/50653/iphoneclub-smartscreen-widget-beschikbaar-jailbreak/

  12. @Mark: opvallend genoeg stond de SmartScreen-widget in mijn geval wél in de instellingen van SmartScreen, maar zonder dat er een naam vermeld werd (met andere woorden hij was te selecteren door op de lege ruimte onder de andere widgets in de instellingen te drukken).

  13. Dat is ook heel vreemd. Ik heb het in ieder geval opgegeven en ben maar overgegaan op Fast Reader..

  14. Origineel geplaatst door Mark
    Dat is ook heel vreemd. Ik heb het in ieder geval opgegeven en ben maar overgegaan op Fast Reader..

    Ik kan je geen ongelijk geven, wel vreemd dat die het bij mij prima doet. Binnenkort komt die als het goed is ook beschikbaar in de MediaPhone repo, als die het dan nog niet doet, weet ik het ook niet meer.

  15. Klopt het dat je de iPhoneclub-berichtjes WEL te zien krijgt als een soort “krantenkop”, maar dat je het betreffende artikel ZELF niet kan lezen vanuit het lockscreen?
    Als je het berichtje (kopje) n. l. Aanklikt wordt hij wel blauw, alsof hij is aangeklikt en gaat laden… Bij mij gebeurt er daarna niets. Hij laat dus niet het hele bericht zien… Is dit de bedoeling?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.