Reacties voor: ‘Apple’s mogelijke nieuwe leverancier van OLED-schermen mikt op iPhone van 2018’

Apple probeert wereldwijde tekorten aan OLED-schermen voor de iPhone 8 mogelijk op te vangen met een nieuwe leverancier. Maar het Chinese BOE lijkt een serieuzer kandidaat voor de opvolger van de iPhone 8 in 2018.
Michel Lusthof -

Reacties: 7 reacties

  1. Boe! OLED-schermen wellicht pas in iPhone 8, in 2018 😉 ?

  2. Eerst zien en dan geloven. Laat me niet gek maken door alle berichten. Zie het eind van het jaar wel.

  3. Het zou me niet verbazen. Dit jaar is OLED waarschijnlijk een unique-selling-point van het duurste model, waar mensen graag meer voor betalen. Volgend jaar brengen ze het naar alle modellen. Die tactiek hanteren ze ook al bij de Plus modellen t.o.v. de gewone iPhone.

  4. Afwachten wat het OLED scherm brengt… als het veel of weinig inbrandt, veel of weinig verkleurt na intensief gebruik… dit is een goeie test, want OLED is nog steeds niet ‘het van het’, het is goedkoop te produceren, verbruikt weinig als het weinig oplicht (op wit verbruikt het méér dan LCD) maar er zijn ook veel nadelen aan. Apple is slim het slechts in één model te lanceren, want simulaties brengen niet aan het licht wat een jaar of twee écht gebruik bij de massa doet… tijd brengt raad.

  5. Als ze dan niet op tijd klaar zijn met oled dan nemen we maar gewoon weer lcd. Lcd is nog steeds een prima scherm voor de iPhone. Zelf de nokia 3310 komt terug dus….

  6. @Guido: oled goedkoop te produceren??? Het is juist vrij prijzig

  7. Origineel geplaatst door Niels
    @Guido: oled goedkoop te produceren??? Het is juist vrij prijzig

    De opstart is prijzig, maar eens de massaproduktie start wordt het heel goedkoop. Moest dit niét zo zijn zou niemand OLED maken want de nadelen wegen niet op tegen de voordelen.
    Enkel in de TV business blijft OLED prijzig omdat er teveel slechte pixels in zo’n groot scherm zitten (yield). En daardoor belanden veel schermen in het schroot.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.