Bevestigd: tweede generatie Pokémon deze week in Pokémon Go

De tweede generatie Pokémon komen eraan in Pokémon Go. Later deze week zijn er meer dan tachtig nieuwe Pokémon te vinden in de game. Ook komen er nieuwe voorwerpen en berries.

Pokemon Go tweede generatie.
Vanaf deze week kan iedereen in Pokémon Go eindelijk meer Pokémon gaan vangen. Niantic heeft namelijk laten weten dat deze week de tweede generatie Pokémon beschikbaar komt in Pokémon Go. Het gaat in totaal om meer dan tachtig nieuwe Pokémon, waaronder de nieuwe starter Pokémon Chikorita, Cyndaquil en Totodile.

Tweede generatie Pokémon in Pokémon Go

De tweede generatie Pokémon, afkomstig uit Pokémon Gold & Silver, zal later deze week beschikbaar komen in Pokémon Go. Niantic kon nog niet zeggen wanneer dit precies is, maar de nieuwe Pokémon komen beschikbaar zodra de update van de game live staat. De update zal nodig zijn om alle nieuwe Pokémon een plek te geven in de Pokédex. Bovendien komen er ook nieuwe manieren om Pokémon te laten evolueren.

De nieuwe items zijn nodig om bepaalde Pokémon te laten evolueren. het is op dit moment nog niet bekend hoe je deze voorwerpen kunt ontvangen, maar mogelijk gaat het via de bekende Pokéstops. Daarnaast krijgt de game ook nieuwe berries, namelijk de Nanab berries en de Pinap berries. Eerstgenoemde maakt Pokémon langzamer en makkelijker te vangen, terwijl de Pinap berries twee keer zoveel candy oplevert als je de Pokémon daarna succesvol vangt.

Behalve de nieuwe Pokémon en nieuwe voorwerpen, krijgt Pokémon Go ook enkele verbeteringen wat betreft de gameplay. Zo gedragen de Pokémon zich anders tijdens het vangen en kun je makkelijker voorwerpen zoals berries en Poké Balls selecteren, rechtstreeks vanuit het vang-scherm. Tot slot krijgt de game nog nieuwe avatars en meer kledingopties, zodat je je personage een andere uitstraling kunt geven. Het gaat dan om nieuwe hoeden, shirts, broeken en andere voorwerpen.

Binnenkort zou Pokémon Go ook nog allerlei extra functies krijgen, zoals de mogelijkheid om Pokémon te ruilen en gevechten met andere spelers aan te gaan. Het lijkt erop dat deze functie in een later stadium aan het spel toegevoegd gaan worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2017, 13:21
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.