iphone 8 concept 5

iPhone 8 concept kijkt vooruit naar de iPhone van 2018

De iPhone 8 is straks helemaal rondom van saffierglas gemaakt. Dit concept van de iPhone 8 zal pas in 2018 verschijnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het is 2018, Apple onthult de iPhone 8. Vol verwachting kijken we naar de keynote, waar Apple een nieuwe iPhone gaat aankondigen. Het glas van de iPhone 8 loopt langs de boven- en onderkant helemaal door naar de achterkant, die ook helemaal van glas is gemaakt. Saffierglas wellicht, dat Apple in 2018 in grote hoeveelheden kan produceren. Aan de zijkant zit nog wel een metalen randje.

iphone-8-concept-2

Het is nog toekomstmuziek en we weten niet of de iPhone 8 er in 2018 zo uit komt te zien. Maar het is wel hoe Steel Drake denkt dat de iPhone zich kan ontwikkelen. De glazen unibody iPhone lijkt sterk op het huidige model, maar er is veel meer glas gebruikt. Het ziet er simpel en strak uit, een telefoon zoals Jony Ive zou kunnen ontwerpen. In 2018 is het probleem van de uitstekende cameralens ook opgelost.

iphone 8 concept 7

iphone 8 concept 6

iphone 8 concept 5

Toch zijn er nog wel wat aspecten die in 2018 compleet anders kunnen zijn. Als toestellen steeds dunner worden, is het op een gegeven moment niet meer haalbaar om nog een 3,5 mm headset-aansluiting te gebruiken. Een veel dunnere aansluiting van 2,5 mm zou logischer zijn, zodat de rand van de iPhone ook veel smaller kan worden.

Zou het geloofwaardig zijn om in 2018 zo’n iPhone 8 te verwachten? We horen het graag in de reacties!

iphone-8-concept-3

iphone-8-concept-1

iphone-8-concept-4

Via: RedmondPie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2016, 12:24
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen concept, iPhone 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.