iPhone 7 lightning-oordopjes

‘iPhone 7 Lightning-oordopjes uitgelekt op foto’s’

Foto's laten de vermoedelijke Lightning-oordopjes van de iPhone 7 zien. Het gaat om gelekte foto's uit China.

Apple gaat bij de volgende generatie iPhone waarschijnlijk nieuwe oordopjes meeleveren. Hoe ze eruit gaan zien? De twee foto’s die vandaag op een Chinese site zijn verschenen, zouden wel eens aanwijzingen kunnen bevatten. De foto’s verschenen op het sociale netwerk Weibo, waar wel vaker foto’s uit de productieketen worden gelekt. Hieronder kun je de foto’s bekijken.

iPhone 7 lightning-oordopjes

iPhone 7 Lightning-oordopjes

Apple gaat volgens geruchten de koptelefoonaansluiting in de iPhone 7 achterwege laten. In plaats daarvan moet je de oordopjes aansluiten op de Lightning-poort, die ook voor audio geschikt is. Het scheelt een extra opening in de iPhone, waardoor de behuizing compacter en waterbestendiger kan worden uitgevoerd.

Bovenstaande foto lijkt een pro-productiemodel te zijn, omdat de aansluiting van de Lightning-connector nog niet mooi is afgewerkt. De andere foto is hieronder te zien en wijst erop dat Apple ook al Lightning-oordopjes heeft die mooi zijn afgewerkt.

Lightning-oordopjes wit

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juni 2016, 16:02
Categorie Accessoires
Onderwerpen iPhone 7, lightning, oordopjes

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7 het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.