Reacties voor: ‘Apple voert iPhone 6 Plus-productie op ten koste van iPhone 6’

Apple heeft de productie van de iPhone 6 verlaagd, zodat er meer iPhone 6 Plus-modellen gefabriceerd kunnen worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ik neem aan: Deze site had het in het verleden niet vaak mis.

    • @luuk: Nee, het staat er goed zo hoor. De reputatie van Digitimes is twijfelachtig, vandaar die opmerking. Maar bij dit soort ‘hard’ productienieuws hebben ze betrouwbare bronnen.

  2. (Red.) Verwijderd: racistische opmerking.

  3. Alleen maar goed nieuws lijkt me. De Plus is inderdaad schaars te noemen. En vind je hem nu nog ergens betaal je doorgaans de hoofdprijs (lees een overdreven prijs).

    Al met al ook logisch als je kijkt dat markten zoals China en India er ook aan komen met verkoop van de iPhone 6 en 6 Plus.

  4. Ik denk dat de focus meer op ’64gb space grey’ zowel de 6 als de 6 plus.. 16gb is overal te krijgen voor de normale prijs..

  5. De opgeschaalde iPhone 6 Plus-productie moet ervoor zorgen dat de grotere iPhone beter verkrijgbaar zal zijn. Dit betekent echter niet dat de iPhone 6 Plus direct beter zal worden geleverd: veel fabrieken hebben niet de middelen om de iPhone 6 Plus te fabriceren, waardoor niet iedereen mee kan doen aan de productieverhoging.

    Dit begrijp ik niet. Meer 6 Plus-productie = grotere beschikbaarheid lijkt me.

  6. Ik hoop niet dat de levering van mijn iPhone 6 hierdoor ook vertraagd wordt. Meteen besteld op 26 september (2 uur ‘s nachts) bij Dixons, maar krijg mailtjes dat ze nog niks binnen hebben van de 6, 64 gb. Echt balen! Weet iemand of hij ergens wel te krijgen is? Dan ga ik mijn bestelling cancelen!

  7. @Marianne: Koop ‘m rechtstreeks bij Apple en neem een los abonnement. Bleek nog net wat goedkoper ook (afhankelijk van de eisen die je aan je abonnement stelt).

  8. @Marianne: 25 Sept via Provider besteld, afgelopen Vrijdag de telefoon ontvangen…Hoop dat je hem snel ontvangt!

  9. Origineel geplaatst door iVone
    @Marianne: Koop ‘m rechtstreeks bij Apple en neem een los abonnement. Bleek nog net wat goedkoper ook (afhankelijk van de eisen die je aan je abonnement stelt).

    Over het algemeen wel, tenzij je een aardige korting bij je provider weet binnen te slepen. (Over het algemeen alleen bij verlengingen.)

  10. Ik heb mijn 6 plus space grey sedert gisteren en hij was echt wel het wachten waard!! Collega heeft de gewone 6 en baalt nu wel dat ze ook niet dat extra weekje heeft gewacht.
    Ik heb hem trouwens bij Mobistar los besteld.
    Dinsdag besteld, woensdag in huis 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.