iphone-6-en-plus

‘Apple voert iPhone 6 Plus-productie op ten koste van iPhone 6’

Apple heeft de productie van de iPhone 6 verlaagd, zodat er meer iPhone 6 Plus-modellen gefabriceerd kunnen worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iphone-6-en-plusDe iPhone 6 Plus is een stuk populairder dan Apple eerst had verwacht. Apple schroeft daarom de productie van de iPhone 6 Plus op, ten koste van de gewone iPhone 6-productie. Dit vertellen bronnen binnen de productietak van Apple aan Digitimes.

Volgens de bronnen worden er in de tweede helft van 2014 ongeveer 3 tot 4 miljoen iPhone 6-exemplaren minder geleverd dan origineel werd verwacht. De fabrikanten moesten namelijk onverwacht aan de slag met de iPhone 6 Plus, omdat Apple op het laatste moment besloot de productie hier meer op te richten.

De opgeschaalde iPhone 6 Plus-productie moet ervoor zorgen dat de grotere iPhone beter verkrijgbaar zal zijn. Dit betekent echter niet dat de iPhone 6 Plus direct beter zal worden geleverd: veel fabrieken hebben niet de middelen om de iPhone 6 Plus te fabriceren, waardoor niet iedereen mee kan doen aan de productieverhoging.

Digitimes zit dicht op Apple’s productietak, en weet hierdoor vaak hoe het gaat met bijvoorbeeld de fabricage van nieuwe iPhones. De site had het in het verleden ook vaak mis en heeft daarom een twijfelachtige reputatie. Deze nieuwe berichten uit de productietak klinken echter vrij aannemelijk: we horen al langer dat de iPhone 6 Plus moeilijk verkrijgbaar is. We hoorden daarnaast al eerder dat de iPhone 6 Plus-productie is opgevoerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2014, 17:38
Categorie Geruchten
Onderwerpen iPhone 6, iPhone 6 Plus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.