AquaTik 2

LunaTik maakt stevige en waterdichte iPhone 6-cases

LunaTik heeft schokwerende en waterdichte iPhone 6-cases gemaakt. De TakTik 360 kan tegen een stootje, terwijl de AquaTik water buitenhoudt met een dun design.

Met de iPhone 6 heeft Apple een compleet vernieuwd design geïntroduceerd. En dat betekent ook dat het tijd is voor nieuwe iPhone-cases. Hoesjesmaker LunaTik springt hier slim op in, door nu al extra stevige en waterdichte cases voor de iPhone 6 te introduceren. Daarvoor zijn ze naar crowdfundsite Indiegogo gestapt.

LunaTik heeft twee hoezen voor de iPhone 6 gemaakt: de TakTik 360 en de AquaTik. De eerste van de twee is extra goed bestand tegen klappen, waardoor je iPhone een val kan overleven. Daarnaast is de hoes water- en stofwerend. Ondanks dit alles is de Touch ID-scanner op de iPhone 6 met de case wel gewoon te gebruiken.
AquaTik TakTik 360

De AquaTik is niet schokwerend maar beschermt je iPhone 6 wel tegen water. Hoewel de case qua functionaliteit minder uitgebreid is dan de TakTik 360, is hij wel een stuk dunner. Hierdoor loop je niet met een lomp stuk rubber in je broekzak.

Beide cases zijn te bestellen door op Indiegogo geld te doneren. Een donatie van 79 dollar verzekert je van de AquaTik, terwijl je de TakTik 360 voor 99 dollar kunt bemachtigen. Voor verzending naar Nederland of België betaal je daarnaast 20 dollar extra. Het is een flexibel crowdfundproject, wat betekent dat je geld ongeacht het succes van het project wordt afgeschreven. We denken alleen dat er geen reden is tot zorg: na slechts een dag is de helft van het streefbedrag van 100.000 dollar al binnen.

Tipgever: Henk

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2014, 18:14
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, indiegogo, water

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.