Reacties voor: iPhone 3G vanaf 22 augustus in 21 nieuwe landen

De iPhone is vanaf 22 augustus verkrijgbaar in 22 extra landen. In Europa zijn Roemenië, Polen, Letland, Litouwen, Hongarije, Slowakije en de Tsjechische Republiek aan de beurt. In Zuid-Amerika staan Argentinië, Chili, Colombia, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Paraguay, Peru en Uruguay gepland. India en de Filippijnen staan ook op de lijst.
Lees het complete artikel → iPhone 3G vanaf 22 augustus in 21 nieuwe landen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Voor elk land 7000 iPhones zoals hier in België en daarna niets meer 😉

  2. Jobs zou er beter eens voor zorgen dat de iphone op voorraad is in de landen waar ze nu verkocht worden. In België continu uitverkocht. Omdat ze er per winkel maar 5 krijgen.. TSJA!

  3. ze zouden beter eerst hier de tekorten oplossen… (België)

  4. Lekker ze kunnen de vraag (al dan niet opzettelijk) nu al niet aan!!! Zorg inderdaad eerst eens voor voldoende voorraad in de landen die hem nu zouden moeten hebben!!

  5. Absurt zeg, inderdaad werk eerst die terkorten eens weg!

  6. Ik kan alle bovenstaande reacties alleen maar voor de volle 100% onderschrijven!
    ‘t is toch een lachertje! Alle ophef over een apparaat dat doodeenvoudig niet te verkrijgen is!

    Ik hoef de iPhone in ieder geval niet meer; ga lekker een N96 kopen!

  7. Ik las onlangs een aantal analyses van marketingdeskundigen (ik kende ze niet dus ik ken hun reputatie ook niet) die aangaven dat op dit moment het kritische punt bereikt is. Mocht Apple dit gebrek aan apparaten voorwenden om de hype in stand te houden spelen ze met vuur. De echte belangstellenden hebben veelal al een iPhone…dat zijn degenen die in de rij hebben gestaan en binnen de eerste week zich hebben ingeschreven op een wachtlijst. De grote massa echter zal niet bereid zijn 2-4-6-8 weken te moeten wachten op een iPhone in een markt die overloopt van andere opties. De “spanning” van het wachten op je device begint plaats te maken voor “irritatie” en da’s nooit goed voor een hype. Ook in de landen om ons heen zijn de voorraden nihil.
    Een goed voorbeeld van een toestel (weliswaar in een ander marktsegment) waarvoor de belangstelling ook uitdoofde is de E90 van Nokia. Een jaar lang is dit toestel aangekondigd en bijzonder slecht leverbaar geweest. Toen ie uiteindelijk leverbaar was bleek de belangstelling behoorlijk afgenomen.

    Mocht Apple de komende week die 22 landen van iPhones willen voorzien, inclusief de enorme markt in India, lijkt mij de productie van 800.000 toestellen per week een druppel op een gloeiende plaat.

  8. zit wel iets van waarheid in , wat jij zegt Carel

  9. Wat Carel al zegt, en wat ik hier zelf al tijden heb lopen rondroepen, Apple houdt de voorraden kunstmatig laag om de hype in stand te houden. Of ze hier zelf aan ten gronde gaan in de zin van minder iPhones verkopen, zou wel een lesje voor ze zijn en zou betekenen dat ze zo snel mogelijk nieuwe voorraden naar Europa binnenhalen, wat weer gunstig is voor ons..

    Ik vind overigens dat hier ook wel een nieuwsitem over mag komen, wellicht kunnen meer mensen dan de waarheid begrijpen en wordt de druk op Apple groter…

  10. Nou, die marketingdeskundigen kunnen wel gelijk hebben. Ik ga niet eens meer informeren bij de winkels die eventueel iPhone verkopen of er voorraad is. Ik denk ook niet dat is nog eentje wil hebben.
    Ik heb (dankzij bericht op iPhoneclub.nl!) mijn Telfort abo opgezegd per 14 juli en nu heb pre-paid van Symio. Op dit manier heb ik ontdenkt dat ik voor 3 Euro per maand bel en internet op mijn mobiel mis ik helemaal niet, dus in iedere geval voorlopig lekker goedkoop! :-))

  11. Gister nog in Amstelveen bij Belcompany gevraagt over de iphone ,over 2 en halve maand krijgen ze weer. (Zeggen ze) En de wachtlijsten hebben ze maar afgeschaft. :S

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.