Orange Webmail-gebruikers kunnen mobiel abonnement opzeggen

Orange-abonnees die Orange Webmail gebruikten kunnen hun mobiele abonnement per direct op zeggen. Je moet voor 3 september 2008 in actie komen.

Au RevoirEerder konden Telfort-abonnees al hun mobiele abonnement opzeggen vanwege de een wijziging in de voorwaarden. Bij Orange is nu iets soortgelijks aan de hand: Orange-abonnees kunnen hun mobiele abonnement opzeggen vanwege een wijziging in de dienstverlening die al per 15 mei 2008 effectief is. Sinds die datum werkt namelijk de dienst Orange Webmail niet meer. De opzegging is alleen mogelijk voor mensen die daadwerkelijk een Orange Webmail-adres hadden geregistreerd. Je hebt tot 3 september de tijd om je lopende abonnement op te zeggen.

Orange-abonnees kregen bij hun abonnement gratis een @orange.nl e-mailadres. Die dienst is nu stopgezet. Orange stelde de abonnees eerder al via e-mail en sms op de hoogte van het feit dat Orange Webmail niet meer beschikbaar was. Het e-mailadres is met ingang van 15 mei opgeheven, zodat gebruikers geen e-mail meer kunnen versturen en ontvangen via orange.nl en de mobiele telefoon. Als alternatief raadt Orange aan om voortaan Yahoo! Mail of Gmail te gebruiken.

Meer info: Orange
Met dank aan tipgever Marc.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2008, 20:28
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.