Reacties voor: iPhone 3G ook bij Apple Premium Resellers

Nederlandse Apple Premium Resellers gaan ook de iPhone 3G vanaf juli verkopen. Het gaat om toestellen met simlock waarbij een abonnement van T-Mobile afgesloten moet worden.
Lees het complete artikel → iPhone 3G ook bij Apple Premium Resellers
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. o en als ze nou heel expres vergeten om dat abbonnement er bij te verkopen zou dat best mooi zijn
    maar helaas 🙁

  2. Haha :Z Echt hé 🙂 Ik ga de 3G iPhone ‘gewoon’ in Italia op vakantie halen. Die vodafone prepaid 16GB versie = 579,-. Kan je daar trouwens gewoon een sim-only kaartje in doen, ook als ie niet van Vodafone is?

  3. zoals ook bij het t-mobile topic gepost: de site van joepmac laat wel een heel bijzondere deal zien. Foutje? Eind juli leverbare iPhone voor 599 euro?

  4. Bij http//:www.joepmac.nl is de iPhone 3G te koop voor 600 euro de 8 GB versie.

  5. Haha, je gaat toch geen prepaid phone kopen voor 600 euro!! Nog een 8 GB ook! Denk alleen wel die het een leuk simlockje heeft.

  6. Das wel raar dan dit bericht… Ik ben goed bevriend en kind aan huis zo’n beetje bij de HTR Reseller hier in Veenendaal en die hebben al te horen gekregen dat ze hem niet mogen gaan verkopen en dus ook al aan Apple zelf hebben laten weten dat als ze hem dus niet mogen verkopen ze er ook absoluut niets mee te maken willen hebben en dus ook geen aanspreekpunt en/of helpdesk zullen zijn voor de iPhone… Dus ook niet voor reparatie enzovoort…

    Maar niets staat vast natuurlijk, alles kan veranderen…

  7. Ook op http://www.htrn.nl en http://www.xando.nl staat de iphone al vermeld.

  8. Ze zijn weer verwijderd…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.