Losse iPhone 3G in Nederland: 599 en 689 euro

Een Nederlandse aanbieder heeft de iPhone 3G al een prijskaartje gegeven: een los toestel zonder abonnement kost 599 euro voor het 8GB-model en 689 voor het 16GB-model.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

JoepMacWe zijn tot nu toe nog geen Nederlandse webwinkels tegengekomen die al prijzen voor de iPhone 3G noemen; bij de meeste kun je alleen maar reserveren en afwachten. Bij onze rondgang langs Mac-resellers en soortgelijke bedrijven kwamen we ook JoepMac tegen, een servicedienst waar je met Mac-problemen terechtkunt, maar die ook iPhones blijkt te verkopen. Zij hebben de iPhone 3G al met prijskaartje op de website staan: het 8GB-model gaat los 599 euro kosten en voor het 16GB-model moet je 589 689 euro betalen.


De prijs van het 8GB-model is daarmee aanmerkelijk hoger dan de prepaid-prijs die je in Italië moet betalen: daar betaal je 499 euro voor 8GB en 569 voor 16GB. Het gaat bij JoepMac niet om een soortgelijke iPhone 3G die je via Apple Premium Resellers kunt kopen, want die is voorzien van simlock en kan alleen in combinatie met een T-Mobile-abonnement worden aangeschaft.

Met dank aan Sebastiaan voor de mede-submit

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 oktober 2009 om 22:29
Categorie
Providers
60 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.