Reacties voor: iPad populairste zakelijke tablet met 91 procent marktaandeel

De iPad is de populairste zakelijke tablet. Uit een onderzoek blijkt een marktaandeel van 91 procent, veel hoger dan Android.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. you see more galaxy note 10’s going out the door by media markt than ipads , in the usa its apple in europe the customer is not so isheep

  2. @jer Je bent gewoon op een Nederlandse site hoor.

    OT: Ja wie wilt er nou zo’n lelijk opgeblazen Samsung kreng in zijn bedrijf, dan kan je beter gelijk je imago op straat gooien.

  3. @Opunium:

    Ik heb een iPad én een Samsung Galaxy S3 van de zaak. Met aps als Evernote, QuickOffice, een beveiligde mail/agenda app, etc maakt het allemaal niet zo heel veel meer uit. Apple is wel veiliger doordat je als gebruiker meer restricties hebt ten aanzien van het installeren van apps. Maar ik mag mijn iPad niet jailbreaken en mijn Galaxy niet rooten. Wat natuurlijk wel logisch is.

  4. S3? Maar wel een iPad? Dan heeft je geen idee wat integratie is, of hij is gewoon een “cheap shot”!

  5. Artikel klopt. Op de ministeries zijn ipads uitgedeeld i.v.m. het nieuwe ‘flexwerken’ (geen bureau meer). Die iPads zijn eigendom van het ministerie en als je daar weggaat moet je hem dus weer inleveren. Syncen met Dropbox is daar nu gewoonte.

  6. Origineel geplaatst door jer
    you see more galaxy note 10′s going out the door by media markt than ipads , in the usa its apple in europe the customer is not so isheep

    Haha, een samsung troll die steenkolenengels typt. Misschien tijd om een leven te zoeken?

  7. Maar begint zakelijk goed irritant te worden met dat veelvuldig crashen met Safari

  8. Gewoon simpel, Apple was er vroeg bij met de tablets, goede tablets, en in het bedrijfsleven wisselen ze niet zo snel ve ingeslagen weg (dat kost geld). Verschillende systemen door elkaar is ook niet handig. Zakelijk gezien is de ipad nog het beste, maar sommige duurdere alternatieven komen wel erg dicht in de buurt. Hoe lang de ipad deze voorsprong behoudt is maar de vraag, steeds meer jongeren leren ook omgaan met andere merken, en ook die gaan ooit een keer werken.

    Mobieltjes vd de zaak zijn nog meestal geen iphone, simpelweg omdat ze te duur zijn. De concurrentie biedt daar meer waar voor het geld. De combinatie Samsung / Blackberry (blackwie?) en ipad komt erg vaak voor merk ik.
    Heb ik thuis trouwens ook; een mix van systemen, dat levert trouwens meer voordelen dan nadelen, want de software van tegenwoordig is goed doordacht.

  9. Origineel geplaatst door Alex
    maar sommige duurdere alternatieven komen wel erg dicht in de buurt

    En daar sla je de spijker op zijn kop.
    Apple is niet duur als je vergelijkbare produkten koopt.

  10. Op financiele afdelingen zie je toch echt de surface in opmars. De ipad is een ramp om met mappen en spreadsheets te werken. De integratie met office is subliem. Voorts is de usb poort een plus, denk aan usb sticks etc. Dan de optie om geheugen uit te breiden en desnoods een muis aan te sluiten (ideaal bij spreadsheets) maakt de keuze simpel. Ook het toetsenbord is beter dan de optie voor de ipad. Zakelijk is de ipad gewoon achterhaald!

  11. Nog maar eens duidelijk dat de mensen voor degelijkheid kiezen. Bam!

  12. Daarom zeg in “in de buurt” ook qua prijs, dus dan meestal toch maar liever een ipad. (Bij ons op het werk ook).

    Origineel geplaatst door Pieter
    Origineel geplaatst door Alexmaar sommige duurdere alternatieven komen wel erg dicht in de buurtEn daar sla je de spijker op zijn kop.
    Apple is niet duur als je vergelijkbare produkten koopt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.