iPhone Hand Dock: marmeren hand als iPhone-houder

De iPhone Hand Dock is een marmeren hand die je iPhone vasthoudt. De dock is gemaakt door de kunstenaar Harry Allen.

iPhone Hand Dock 1De iPhone Hand Dock van Harry Allen biedt wellicht geen handige 30-pin connector of een ingebouwde versterker, maar hij ziet er wel zo bizar uit dat hij zich prima kan onderscheiden van de vele andere iPhone-houders die op het moment beschikbaar zijn. Door je iPhone in deze dock te bevestigen, lijkt het alsof hij door een marmeren hand wordt vastgehouden. Je kunt de dock zelfs ophangen, zodat het lijkt alsof hij uit de muur komt. Een effect dat al helemaal indrukwekkend is als je muur dezelfde kleur als de hand heeft.

Volgens Allen dient de iPhone Hand Dock ook als kunstobject en gespreksonderwerp. Om het geheel er nog opmerkelijker uit te laten zien heeft hij ook een iPhone-app ontwikkeld, waarop je een zakhorloge te zien krijgt. Deze zou gratis uit de App Store te downloaden zijn, maar de door Allen gegeven link lijkt op het moment (nog) niet te werken.

iPhone Hand Dock 2

Je kunt de iPhone Hand Dock bestellen voor 65 dollar. Reken hierbij echter wel op minstens 167 dollar aan verzendkosten. De prijs voor de verzendkosten is opmerkelijk, omdat de site juist belooft dat deze bij bestellingen duurder dan 50 dollar niet worden verrekend. Een regeling die vermoedelijk alleen bij bestellingen in de Verenigde Staten opgaat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2012, 18:18
Categorie Accessoires
Onderwerp dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.