ipad-mini-4-hand

‘iPad mini 4 wordt een kleinere versie van de iPad Air 2’

De iPad mini 4 zou een kleinere versie van de iPad Air 2 worden, aldus nieuwe bronnen. Ondermeer de chip en camera zouden overgenomen worden door de nieuwe kleine tablet.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

ipad-mini-4-hand

De vierde editie van de iPad mini zou zomaar eens het kleine broertje van de iPad Air 2 kunnen worden. Het Japanse blog Macotakara zegt bronnen gesproken te hebben die meer weten over de iPad mini 4.

Volgens het gerucht neemt de iPad mini 4 verschillende onderdelen en specificaties over van de iPad Air 2, waaronder de 8-megapixel iSight-camera, een dikte van slechts 6,1 millimeter en een display dat dankzij een speciale laag minder reflecteert. De iPad mini 4 zou de laatste 7,9-inch tablet van Apple zijn, Apple zou zich hierna willen richten op de iPad Air en de grotere iPad Pro.

Tegelijk op de markt met de iPad Air 3

De iPad mini 4 verschijnt volgens de bronnen tegelijk op de markt met de iPad Air 3, die uitgerust zal worden met de snellere A9-chip. Dat staat haaks op eerdere geruchten: eerder werd beweerd dat de iPad Air 3 dit jaar niet wordt uitgebracht. Volgens de nieuwe bronnen krijgt de iPad mini 4 een A8-processor, wat aansluit bij eerdere geruchten.

Eerder dit jaar verscheen er een video waarop de behuizing van de iPad mini 4 te zien zou zijn. De anonieme bronnen waar het Japanse blog zich op baseert zijn echter lastig te controleren, dus houden we nog even een slag om de arm wat betreft de geloofwaardigheid van dit gerucht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2015, 20:35
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad mini 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.