Bevel 3D-camera

Bevel: 3D-camera scant objecten op je iPhone

De Bevel is een kleine 3D-camera die je op de iPhone bevestigt. De camera legt 3D-objecten vast, die je vervolgens van alle kanten kunt bekijken in de bijbehorende iOS-app. De makers zijn naar Kickstarter gestapt.

Bevel 3D-cameraVergeet even de 8-megapixelcamera op je iPhone. De Bevel voegt een totaal ander soort camera toe aan je iPhone, waarmee je 3D-objecten uit de echte wereld kunt scannen. Je krijgt hierdoor bijvoorbeeld een 3D-model van een persoon op je iPhone, die je op ieder moment van alle kanten kunt bekijken.

De Bevel is een kleine 3D-camera die je aan de geluidspoort van je iPhone koppelt. Met een bijbehorende app kun je vervolgens objecten in de echte wereld scannen. Een kleine, rode lichtstraal detecteert alle oppervlakken van een object, waarna je in de bijbehorende app een 3D-model te zien krijgt. Omdat de geluidspoort van je smartphone wordt gebruikt, werkt de Bevel ook met andere smartphones. De bijbehorende app is er daarom ook voor Android. Opladen kan met een micro-usb-kabel.

Je kunt de Bevel bestellen op Kickstarter, waar de 3D-camera nu al een klein succes is. Voor 49 dollar haal je een Bevel in het zwart of wit in huis. De makers hopen binnen een maand 200.000 dollar in te zamelen. Alleen als ze dit lukt, wordt het geld van je rekening afgeschreven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2015, 17:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.