Reacties voor: ‘iPad krijgt Siri-ondersteuning in iOS 6’

Volgens bronnen van 9to5Mac zal de iPad vanaf iOS 6 Siri ondersteunen. Apple zou dit wellicht op WWDC onthullen, of in de herfst. Op het moment ondersteunt de nieuwe iPad alleen de spraakherkenningssoftware van Siri.
Lees het complete artikel → ‘iPad krijgt Siri-ondersteuning in iOS 6’
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Zit ergens toch wel de hopen dat hij ook op de iPad 2 komt, al zal dat wel niet het geval zijn zoals jullie al vermelden. Zucht.

    Afwachten dan maar.

  2. Heujj Dat is goed nieuws als new iPad bezitter!

  3. ik hoop het, ik hoop het, ik hoop het!!

    Zou echt de beste toevoeging zijn aan mijn nieuwe iPad. buiten het scherm dan, want als ik nu terug ga naar de twee ziet die er ook bagger uit maar siri mis ik soms wel.

    Hopelijk duurt het dan ook niet lang meer voor siri in het Nederlands verschijnt.

  4. Nu nog siri in’t Nederlands/Vlaams aub!

  5. Mwoah, ik mis het niet op me iPad2. Ik heb het nu op me iPhone 4 (jailbreak) en ook dan gebruik ik het niet eens omdat Nederland niet eens goed ondersteunt wordt (ook bij officiële 4S Siri niet).

  6. Alleen op de iPad 3, of ook de andere iPad’s?

  7. Er zal op de WWDC niets over het reeds verdoemde stukje prut software dat Siri heet vermeld worden. Apple schaamd zich denk ik rot over de kwaliteit en achter blijvende ontwikkeling. Zoals ik al eerder zei bij uitkomen 4S een publiciteit / marketing stunt die uitloopt op een fiasco.!

  8. Hoop dat ze idd snel met Nederlands als taal komen met siri, en dat ze Nederland bij locaties in siri gaan toestaan.

    De feature is toch niet helemaal compleet als je niet alles kan gebruiken en het niet in je eigen taal is.

  9. Siri is nu nog beta. Het zal wellicht beter werken als ze de definitieve versie vrij geven. Tegelijkertijd zullen er dan hoogstwaarschijnlijk meerdere talen worden gelanceerd. Nederlands was al aangekondigd voor eind 2012 toch?

  10. Siri werkt erg slecht, dus wie zit daar op te wachten?

  11. ik weet dat het allemaal nog niet zeker is. maar wat ik wel jammer vind dit dat ik me bijna elk jaar geneigd voel om ook weer de nieuwe moet halen omdat ik anders misschien op functies achterloop die ik zou willen gebruiken.

    Geef dan de overgang naar een nieuwe iPad 2 jaar ofzoiets.

  12. @RandyJC

    Je hebt daar wel een punt. Ook ik zit daarmee. Ik heb nog steeds een iPad 1 64 Gig 3G omdat dat ding aan de straatstenen niet kwijt te raken is. Men wilt hem wel als je hem bijna gratis weggeeft.

    Het is zeker dat elke update steeds zwaarder gaat draaien en in mijn geval mijn iPad 1 het gewoonweg niet bijhoud qua prestaties etc. Als je van alle nieuwe functies gebruik wilt blijven maken ben je bijna wel verplicht om weer een nieuwe iPad aan te schaffen. Apple zou eens wat daar eens wat meer rekening moeten houden.

  13. Origineel geplaatst door Civman
    Er zal op de WWDC niets over het reeds verdoemde stukje prut software dat Siri heet vermeld worden. Apple schaamd zich denk ik rot over de kwaliteit en achter blijvende ontwikkeling. Zoals ik al eerder zei bij uitkomen 4S een publiciteit / marketing stunt die uitloopt op een fiasco.!

    Idd meer als dat is het niet, en op de ipad zou het al helemaal nutteloos zijn.

  14. Siri in Nederlands graag!!!!!!

  15. Origineel geplaatst door Rinus
    @RandyJCJe hebt daar wel een punt. Ook ik zit daarmee. Ik heb nog steeds een iPad 1 64 Gig 3G omdat dat ding aan de straatstenen niet kwijt te raken is. Men wilt hem wel als je hem bijna gratis weggeeft.Het is zeker dat elke update steeds zwaarder gaat draaien en in mijn geval mijn iPad 1 het gewoonweg niet bijhoud qua prestaties etc. Als je van alle nieuwe functies gebruik wilt blijven maken ben je bijna wel verplicht om weer een nieuwe iPad aan te schaffen. Apple zou eens wat daar eens wat meer rekening moeten houden.

    Wat denk je nou dat de gedachte er achter is.. Waarom denk je dat Microsoft zijn systeemeisen telkens verhoogd, de spellen steeds zwaardere gpu’s nodig hebben..

    Tuurlijk willen ze dat je elk jaar een nieuwe koopt. Wanneer jij een oude pc of telefoon koopt wil er toch ook weinig aan uitgeven…

    Ik zie het nut van Siri nog niet helemaal, op de 4s gebruik ik het alleen voor de wekker en timer.. Zit er in de iPad2 dan een andere chip voor spraakherkenning?

  16. @Rinus:
    Wees blij dat je producten hebt van appel. Je hebt meer problemen met toestellen die op android werken. Daar kan je zelfs amper upgraden en moet je telkens nieuw toestel kopen. Wees blij dat apple probeerd om alle oudere toestellen ook te voorzien van nieuwe ios.

  17. wat poloboy zegt klopt wel. Apple mag dan wat beperkingen hebben maar het werkt daardoor wel stabieler.
    Geen idee hoe is om te gebruiken maar ik zal het zelf nooit gebruiken denk ik

  18. Origineel geplaatst door Poloboy
    @Rinus: Wees blij dat je producten hebt van appel. Je hebt meer problemen met toestellen die op android werken. Daar kan je zelfs amper upgraden en moet je telkens nieuw toestel kopen. Wees blij dat apple probeerd om alle oudere toestellen ook te voorzien van nieuwe ios.

    Mee eens maar het zou wel fijn zijn om terug te kunnen gaan naar een ouder IOS als blijkt dat de huidige niet optimaal werkt op oudere hardware

  19. Zijn er dan mensen die Siri serieus gebruiken?

  20. @Gonny van der Zwaag:

    Tuurlijk is het in een begin fase maar zoals het wereldwijd werd gepromoot voor de 4S lijkt mij alleen marketing en zeker omdat de 4S eigenlijk niet veel meer biedt als de 4.

    prima ontwikkeling maar laat het wel eerst werken voordat je er prat op gaat. Dat NL nog niet ondersteund wordt begrijp ik met al onze dialecten, maar gebruikers in de UK & USA klagen steen en been, dan heb ik zoiets Apple eerst goed laten werken en verder uitontwikkelen, dan pas lanceren en niet als verkoop argument zoals het nu gebruikt werd. Consumenten komen van een koude kermis thuis.

  21. Dat word inderdaad wel moeilijk, want wij hebben hier in Nederland voor een klein landje echt heel veel accentjes.

  22. Origineel geplaatst door Jeroen
    Siri is nu nog beta. Het zal wellicht beter werken als ze de definitieve versie vrij geven. Tegelijkertijd zullen er dan hoogstwaarschijnlijk meerdere talen worden gelanceerd. Nederlands was al aangekondigd voor eind 2012 toch?

    Vast wel, maar tegen die tijd heeft Siri al lang een slechte naam en is er praktisch geen interesse meer voor. Het is erg on-Apple om een beta product te lanceren, en dan nog wel met zoveel tam-tam.

  23. The uk has had siri from day 1 but ask it for a place to visit or eating out then it does not work , apple only support full functions in the us only , which for europeans is pointless , even if you get a dutch siri soon it wont be any good until the full functions work , at the moment outside the us its just a joke

  24. @Civman: Achterblijvende ontwikkeling? Spraakinterfaces op mobiel zijn nog maar net begonnen, Samsung heeft het (uiteraard) ook meteen opgepakt. Ik snap de teleurstelling als je mainstream consument bent en dingen pas wil gebruiken als het perfect werkt. Siri is wat dat betreft voor Apple ook atypisch.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.