Reacties voor: iPad goed voor bijna 100 procent van tablet-internetverkeer in Europese landen

Uit nieuw onderzoek blijkt dat de iPad een flinke greep op de markt heeft, wat tablets betreft. Dat wisten we natuurlijk al, maar dat de iPad ook verantwoordelijk is voor 89 procent van het wereldwijde internetverkeer op tablets is leuk om te weten. Onderzoeksbureau comScore meet op basis van daadwerkelijk bezoek aan websites. In de […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Komt we. Nog eeen jaar of drie en de wereld van de pc ziet er heel anders uit. De opmars is niet te stuiten en zeker gezien dat er tweedehands best makkelijk aan een goedkope tablet te komen isk zullen er nog heel veel mensen voelgen.

  2. jullie bedoelen 100 procentpunt.
    als je percentages bij elkaar optelt wordt het procentpunt i.p.v. procent

    als je werkelijk een percentage wilt uitrekenen moet je het gemiddelde van de percentages per land uitrekenen.

  3. Origineel geplaatst door Crypter
    …maar ik denk toch dat mensen op een gegeven moment aanstoot nemen tegen de bekerkingen (flash/app store e.d.) en overstappen naar een open service ipv de gesloten service van Apple.

    Ik denk het toch niet.
    Dat zullen ‘dezelfde’ mensen zijn die nu voor Windows kiezen, i.p.v. OSX.
    Dat zijn ook dezelfde mensen die je verhalen van hun zoveelste computercrash, niet werkende software, virus-aanvallen en incompatible hardware.
    En dan toch keer op keer weer voor een nieuwe Windows-PC kiezen. ; )

    De mensen die eenmaal een iPod touch, iPhone of iPad in handen hebben gehad, zullen niet de mensen zijn die snel overstappen naar een meer open platform.

    Integendeel meestal. Dat zijn juist de mensen die overstappen van hun thuis nog aanwezige Windows-PC naar een computer van Apple.

  4. @Karel-Willem

    Grappig dat je dat zegt, want mijn imac had precies last van t lijstje aan mankementen wat je net opnoemt (ja, ook een virus) en ben na verloop van tijd weer terug naar windows (7) gegaan. Ik ben dol op mijn ios apparaten maar hun desktops komen er voorlopig niet meer in.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.