Reacties voor: iPad bevat PowerVR SGX grafische chip

Apple gebruikt in de iPad dezelfde PowerVR SGX grafische chip als in de iPhone en iPod touch. OpenGL ES wordt dus ook ondersteund.
Lees het complete artikel → iPad bevat PowerVR SGX grafische chip
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Halllo,

    Misschien een stomme vraag.
    Maar zorgt de chip er ook voor dat ik spellen die ik al gekocht heb voor de iPhone niet opnieuw hoef te kopen??

    Ik heb namelijk een fors aantal spellen en ik zou het best kl*te vinden als ik alles weer opnieuw zou moeten aanschaffen.

  2. Nee, je hoeft het niet opnieuw aan te schaffen.
    Je kan het op je iPad zetten en dan in het orginele formaatspelen of op het iPad formaat dan worden de pixels verdubbelt.

  3. Dat vragen meer mensen zich af. Ik denk persoonlijk dat je deze ook op de iPad kan zetten. Het gaat namelijk via hetzelfde iTunes account.
    Als jij 1 film koopt mag je deze ook op 2 dvd spelers in je huis kijken is een beetje mijn beredenering, maar thats only what I think.

  4. Over of je spelletjes en/of app’s van je iPhone ook op je iPad kan installeren leek me toch wel bekend bij (bijna) iedereen. Het was echt een main thing toen ze de iPad aankondigde.
    Tjaah als deze chip er in zit om dezelfde app’s te kunnen installeren er in zit, snap ik het wel. Maar de iPad is toch wel ‘groot’ dus had er wel een betere grafische chip in verwacht.

  5. Volgens mij is het artikel niet correct:
    Er staat in de macrumors link dat er in de iPad een PowerVR SGX chip zit, maar er staat juist dat het niet duidelijk is of het dezelfde variant is die in de iPhone 3GS zit…

  6. Euh, dat zijn idd een beetje domme vragen, je kunt ook gewoon al je Apps op de pc/ mac downloaden. DNA kun je ze sowieso syncen en anders krijg je wel de melding dat je de app al een keer hebt aangeschaft en dat die nu gratis…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.