Reacties voor: Apple onthult iPad Air 2

Na lang wachten heeft Apple eindelijk de iPad Air 2 aangekondigd. De nieuwe iPad heeft een Touch ID-scanner zoals op de nieuwste iPhones.
Lees het complete artikel → Apple onthult iPad Air 2
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 44 reacties

  1. ik wil niet negatief zijn maar wat een vernieuwing….

  2. Geen 128GB versies? beetje raar als een iPhone dat wel bied eigenlijk. Verder wacht ik toch tot de iPad Pro voor mn iPad een upgrade krijgt 😉

  3. 16GB Wi-Fi + 4G: $692
    of

    16GB Wi-Fi + 4G: $629

  4. Er is wel gewoon een 128 GB versie hoor?

  5. Foutje in het artikel: 32GB iPad is 64 GB. De 64 moet dan 128 GB worden.

  6. Ik denk dat er een foutje in het artikel staat, aangezien er volgens de presentatie een 16, 64, en 128gb versie komt, voor zowel de Air 2 als de Mini 3.

  7. Prijzen zijn niet zoals hier beschreven. 32 GB bestaat niet meer. $499 (16GB) $599 (64GB) en $699 (128GB)

  8. Jawel hoor, wel 128GB versies.
    De line-up is net als de iPhone6: 16,64 en 128 GB.
    Gewoon een copy/paste foutje in het artikel

  9. Kan iemand me vertellen wat er nou precies “way too long” was? De Mac Mini? Vrij korte presentatie om daar de titel op te baseren.. De iMac? Zolang is dat niet geleden.. Waar blijft de nieuwe Apple TV??

  10. Geen iPad pro, geen Apple tv of een tv van Apple. Apple als je blieft, ga uit kijken jullie gaan dalen zo. Met populaire tijd.
    Ga terug naar het oude Apple.

  11. geen pro versie 🙁

  12. En ik zie het al voor me. Wat gaan ze nu proberen…. Will it bend.. Waarom steeds dunner. Versla de concurrentie toch met batterijduur. Dit zowel voor ipad als iPhone. Liever den iPhone die 5 dagen meegaat dan een iPhone die x% dunner is. Idem voor ipad. Stel je eens voor mochten ze de huidige dikte houden en opvullen met batterij.

  13. Nog even wachten en de Samsung advertenties zullen eraan komen ;D

  14. Origineel geplaatst door Kurt
    En ik zie het al voor me. Wat gaan ze nu proberen…. Will it bend.. Waarom steeds dunner. Versla de concurrentie toch met batterijduur. Dit zowel voor ipad als iPhone. Liever den iPhone die 5 dagen meegaat dan een iPhone die x% dunner is. Idem voor ipad. Stel je eens voor mochten ze de huidige dikte houden en opvullen met batterij.

    Tuurlijk, een telefoon of iPad die 5 dagen mee gaat.
    Tuurlijk zou dat mooi zijn.
    Maar als zoiets kon zou er inmiddels wel een bedrijf zijn denk je niet?
    Welk toestel van welk merk kan het dan 5 dagen doen op 1 accu bij normaal gebruik.

    En kom nou niet met een oude nokia aan van 10 jaar geleden.

    Mijn iPhone 6 gaat al gemakkelijk 1,5 dag mee bij veel gebruik.
    Doe er al stukken langer mee dan mijn vorige iPhone.

  15. @Kurt: Wacht maar tot je zo’n dunne in je hand hebt. Tuurlijk wil je alsmaar dunner. Alleen jammer dat de bezel niet verkleind is

  16. Wanneer ligt ie dan in winkel?

  17. Geen 802.11ac Wifi? Dat vind ik echt vreemd! Ik heb een mooie supersnelle Time Capsule staan, maar daar wordt dan niet optimaal gebruik van gemaakt.

    EDIT: excuus, ik zie nu de specs op Apple.com. Wel degelijk 802.11ac!

  18. Apple! >> gierigheid heeft zo zijn prijs! Mensen hebben niks meer aan een iPad anno 2014/5 met maar 16GB opslag!

    Gebruikers krijgen problemen met toekomstige updates (te weinig vrije ruimte)

    Gebruikers kunnen géén grote apps installeren!

    Gebruikers kunnen géén films of veel foto’s opslaan.
    Wat heb je dan aan zo’n duur super snel top apparaat met een geweldig scherm! ??

    Beetje sluwe manier om de prijs op te drijven!

  19. Echt wel supersnelle 802.11ac wifi in de iPad Air 2 hoor!

  20. Ik heb zelf nog mijn allereerste ipad (ipad 2) en ipad mini 1 en deze werken nog zo goed dat een update nog niet aan de orde is:)

  21. Vanaf morgen verkrijgbaar, is dit al over een paar uur vanaf 0.00 uur vannacht?

  22. Waarom zeuren over accuduur in een iPad thread terwijl je je iPhone tóch iedere nacht aan de stroom moet hangen ivm iCloud back-up…..

  23. @WhizZz:

    Origineel geplaatst door WhizZz
    Nog even wachten en de Samsung advertenties zullen eraan komen ;D

    Hebben die eindelijk wat te melden dan?

  24. Met de komst van de iPhone 6 Plus is de iPad voor mij een ongeldig product geworden.
    Eindelijk, scheelt meteen paar honderd €.

  25. Origineel geplaatst door justin
    @Kurt: Wacht maar tot je zo’n dunne in je hand hebt. Tuurlijk wil je alsmaar dunner. Alleen jammer dat de bezel niet verkleind is

    Dat zeg je vast tegen alle meisje!

  26. Over de smartcase: de ipad mini verschilt in lengte, breedte en hoogte niet met het vorige model aldus de website van apple maar bij de air ligt dit anders wat betreft dikte… de zo vaak genoemde 6,1mm.

    De smartcase hoes voor de ipad mini blijft dus gewoon dezelfde die er al grofweg een jaar is neem ik aan? En voor de air wel een nieuwe, ietwat aangepaste puur voor de ‘nieuwe’ dikte?

  27. Origineel geplaatst door Kurt
    En ik zie het al voor me. Wat gaan ze nu proberen…. Will it bend.. Waarom steeds dunner. Versla de concurrentie toch met batterijduur. Dit zowel voor ipad als iPhone. Liever den iPhone die 5 dagen meegaat dan een iPhone die x% dunner is. Idem voor ipad. Stel je eens voor mochten ze de huidige dikte houden en opvullen met batterij.

    Helemaal mee eens!!! Meer batterijduur en meer geheugen!! Ik had gehoopt op een iPad met 256 GB opslag. Jammer, dit jaar geen nieuwe iPad voor mij……

  28. Al 4 jaar stel ik een iPad uit.
    Als ik de prijzen zie doe ik dat nu dus weer

  29. Ik heb op mijn ipad 3 iOS 8 geïnstalleerd, maar moest eerst erg veel er vanaf halen. 16 GB is niks tegenwoordig. Ik vind Apple nogal krenterig, met die instapmodellen van 16 GB.Mijn vrouw wilde graag een ipad mini, maar daar is bijna niets aan verbeterd. A7, 5 mp camera. Beetje teleurgesteld.

  30. Dacht dat de camera van de iPad Air 2 beter zou zijn dan die van m’n iPhone 5s, maar na een beetje onderzoek kom ik tot de conclusie dat het wel een 8 MP camera is maar die van de iPhone 5c. Gelukkig nog steeds m’n iPhone 5s gebruiken om foto’s te maken.

    Mijn idee achter de reden waarom Apple de 16 gb erin heeft gelaten en de 32 gb eruit is dat mensen nu sneller kiezen voor de 64 gb, omdat het “maar” €100,- scheelt. Toch weer €100,- extra in Apple’s pocket.

  31. Is het werkgeheugen nou opgeschroefd naar 2 gb RAM of nog steeds een schamele 1gb

  32. De Plus kan je nu echt wel opvouwen en weggooien, normale snellere 6 in combi met de Air 2, die WEL 2 Gb ram heeft en je zit gebakken. Wel slim van Apple, als de plus ook deze specs zou hebben verkocht de iPad natuurlijk veel minder.

  33. De Apple events worden steeds saaier. Altijd maar sneller, dunner, betere dit en dat. Maar wanneer komt er echt iets nieuws. Ik wil geen dunne iPad of iPhone, ik wil dat hij nu eens 20 of 30 uur mee gaat.

  34. De belangrijkste vraag is : buigt ie

  35. Wat ik me meteen afvroeg: hoezo past de camera wel in deze behuizing en dat terwijl de iPad 1 mm dunner is dan mn iPhone 6 plus?

  36. Origineel geplaatst door nixxin
    De Apple events worden steeds saaier. Altijd maar sneller, dunner, betere dit en dat. Maar wanneer komt er echt iets nieuws. Ik wil geen dunne iPad of iPhone, ik wil dat hij nu eens 20 of 30 uur mee gaat.

    In welke use case gebruik je een ipad 20 uur achter elkaar?

  37. Waarom lees je niks over de 2gb ram?? Zou toch wel degelijk iets uit moeten maken

  38. Vanmorgen toch nog niet mogelijk om te bestellen via Apple store.

  39. @Gabor: Ik zou graag willen dat de grafiek van snelheid van eerste iPad naar laatste iPad ook voor de batterij duur zou gelden. Ik wil gewoon zo min mogelijk moeten op laden, snel laden, en super lang op mijn iPad kunnen bezig zijn. Het laden van mijn iPad Air duurt best lang.

  40. Heeft iemand al succes met online bestellen? Of zijn ze al uitverkocht? Ik probeer het al sinds vanochtend 8 uur, maar er staat nog altijd “Momenteel niet beschikbaar” in de apple store.

  41. @boxerip: omdat ze bij apple niet verder kunnen tellen dan 1, dus reken er maar op dat ie 1 gb ram heeft

    Apple lijkt wel aan anorexia te lijden, alles opzij voor zo’n dun mogelijk taille. Meer innovatie is er echt niet meer te bekennen

  42. Origineel geplaatst door wesley
    Wat ik me meteen afvroeg: hoezo past de camera wel in deze behuizing en dat terwijl de iPad 1 mm dunner is dan mn iPhone 6 plus?

    omdat er een camera van de iPhone 5c in zit en niet van de 6 of 6 plus. Iets mindere specs.

  43. Origineel geplaatst door Michel
    Al 4 jaar stel ik een iPad uit.
    Als ik de prijzen zie doe ik dat nu dus weer

    als je het voor de prijs uitstelt, zal je nooit een ipad hebben vrees ik, of je zou hem tweedehands moeten kopen. De prijzen zullen echt niet meer dalen, of het moest zijn dat de verkoop serieus begint tegen te vallen. Nu is het zo dat alles wat ze produceren ook direct verkocht raakt, dus waarom zouden ze de prijzen laten dalen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.