Reacties voor: ‘Acht op de tien tablets in bedrijven is een iPad’

Terwijl het zakelijk gebruik van tablets toeneemt, is Apple's iPad nog altijd marktleider blijkt uit een recente peiling onder Nederlandse bedrijven.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Zakelijk gebruik ik de pc het meest. De Ipad staat op een derde plek voorafgegaan door de Mac book. Een tablet kan voor mij nog geen pc vervangen

  2. Origineel geplaatst door Monique: Zakelijk gebruik ik de pc het meest. De Ipad staat op een derde plek voorafgegaan door de Mac book. Een tablet kan voor mij nog geen pc vervangen

    Probeer is een windows 8 tablet
    Goud

  3. De bewering in de kop van het artikel lees ik niet terug. Die tachtig procent slaat op de verhouding iPads en andere tablets, niet op het percentage bedrijven…

  4. Pc gebruik ik ook het meest, maar daarnaast heel veel iPad 2 voor mail en vergaderingen. Alle vergaderstukken gaan tegenwoordig op de iPad. Scheelt een hoop papier. Echt stukken schrijven doe ik niet of nauwelijks op de iPad.

  5. ik gebruik mijn oude ipad2 ook als schrijfblok om tijdens vergaderingen aantekeningen te maken. Ook scheelt het enorm dat je niet alle stukken hoeft uit te printen. tussendoor mijn agenda checken, ff wat todo’s opvoeren…de ipad is daar perfect voor.

  6. ben wel een Apple fan@waspoeder:

  7. iPad zal nog wel even marktleider blijven maar ben benieuwd hoe lang. Er is toch veel aanbod wat een stuk goedkoper is en wat richting de kwaliteit van een iPad gaat.

  8. @iPad: Dat is logisch. De copycats hoeven niet in R&D te investeren, kunnen goedkopere materialen kiezen en kunnen dus veel goedkoper produceren. Apple wil milieuvriendelijk produceren, stopt veel marketing in de merknaam, daar betaal je als klant uiteraard aan mee. Er is een markt voor die goedkope spullen: mensen die het niet boeit wie het heeft gemaakt en hoe het is geproduceerd, als het maar goedkoop is. Dat is bijvoorbeeld bij sportkleding ook zo. En toch is Nike nog lang niet failliet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.