Reacties voor: Gerucht: 10,2-inch iPad vervangt huidige instapmodel, meerdere iPads op komst

Apple zou plannen hebben om een 10,2-inch iPad op de markt te brengen, als vervanger van het huidige instapmodel van 9,7-inch. Daarnaast staan er nog meer iPads gepland, zo blijkt uit de database van de Eurasian Economic Commission.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Doe mij maar een 9” ipad pro (zou ongeveer formaat van de mini zijn)

  2. Misschien een idee om eens een artikeltje te wijden aan die database zelf: wat tref je daar dan precies in aan ? En wat moet er dus van tevoren al door Apple worden prijsgegeven bij registratie ?

  3. @Fritsie: Inderdaad

  4. Of het is gewoon de iPad Air 4…

  5. Is die instap iPad dan nog steeds met knopje? Om die reden zou ik al niet voor zo’n iPad kiezen, nu al verouderde hardware. Vandaar ook een schandaal dat ze voor de bijna 600 euro kostende iPad Air ook nog steeds een knopje gebruiken.

  6. @Robin: doe mij dat knopje maar ( neem aan dat je de homebutton bedoeld) vind ik nog steeds ideaal en ik heb dat op mijn twee iPhone s ook, en vanaf het moment dat je Apple koopt kun je altijd ongeveer hetzelfde aantal jaren vooruit qua updates , eigenlijk maar twee uitzonderingen op namelijk budget modellen kunnen een jaar minder vaak en zo nu en dan is er een generatie met een extra jaar zoals de 4s en 5s
    M.A.W. Verouderde hardware valt wel mee

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.