Reacties voor: iOS 8-conceptvideo toont verbeterd bedieningspaneel

Een nieuwe iOS 8-conceptvideo toont verschillende verbeteringen aan het bedieningspaneel en meer nieuwe functies.
Michel Lusthof -

Reacties: 18 reacties

  1. Nog steeds de vliegtuigmodus snel in te schakelen voor’t dievengilde.

  2. Hoe lang moet dat paneel worden? Kan beter in het NC scherm

  3. Van begin tot eind afgrijselijk en heel erg niet-Apple. Snap niet dat IC dit amateurconcept oppikt.

  4. Kom eerst maar eens met een ‘speelhoek’ zoals bij windows phone.

  5. Leuk bedacht allemaal als concept, maar het merendeel van wat hier getoond wordt gaat simpelweg nooit in het daadwerkelijke iOS 8 verwerkt worden. Aanpassen van app iconen etc is iets wat Apple nooit zal toevoegen, mensen die daar naar opzoek zijn kunnen beter een Android telefoon kopen.

  6. Ik mis toegevoegde functionaliteit in deze video. 80% is cosmetisch. Kan mij niet heel erg boeien. Ik wacht met name op een versie van iOS die een onderscheid maakt tussen iPhone en iPad. Het grotere iPad scherm wordt op systeem niveau niet of nauwelijks gebruikt. Het is nog steeds een opgerekte iPhone versie. Daar is mijns inziens nog veel winst te halen.

  7. Met alle respect, het lijkt meer het iPhone “debug” menu voor developers dan iets wat Apple aan zijn gebruikers zou dienen.

    Hetgeen wat naar mijn mening Apple onderscheid van zijn concurrenten is dat zij grotendeels de keuzes bepalen en niet het toestel volrammen met informatie en opties. Het is om deze reden dat mensen het toestel zo gebruiksvriendelijk vinden, met teveel opties zie je door het bomen het bos op een gegeven moment niet meer en voelt alles “druk” ipv rustig en subtiel.

  8. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Kom eerst maar eens met een ‘speelhoek’ zoals bij windows phone.

    De 930 is er bijna zaandammer dus f geduld nog

  9. Origineel geplaatst door @rno
    Nog steeds de vliegtuigmodus snel in te schakelen voor’t dievengilde.

    Dit kun je makkelijk uitschakelen via instellingen/bedieningspaneel.

  10. De Springtomize JB tweak heeft wel indruk gemaakt, maar die kan nog meer en gaat Apple vast niet voor het brede publiek invoeren…

  11. @Marcel: Dan zet je het bedieningspaneel in z’n geheel uit. Het gaat allen om de vliegtuigmodus.

  12. Waar is het nu als je op bluetooth drukt en daarna nog eens moet drukken om hem aan te zetten… dan kun je evengoed je instellingen app openen.
    En het naar beneden swipen vind ik persoonlijk ook geen goed idee.
    Naar mijn mening één van hun mindere concepts!

  13. Dit is toch verschrikkelijk, kom op mensen voordat je het weet draait Apple op Android. Als ze zulke zaken gaan doorvoeren dan is de legacy van Steve Job verpest om dingen simpel en duidelijk te maken. Dat is juist de kracht van Apple, en niet de oneindig instelbare functies van android. Er zijn al hoop dingen veranderd/verpest bij Apple sinds het overlijden van Steve Job. Hoe ver gaan ze nog om de legacy nog meer te verpesten?????

  14. Ik zie wel wat in dat makkelijker Siri trainen. Dat opent de weg naar Siri Nederlands leren.

  15. Ik zou een sneltoets voor privacy/locatie willen zien. Ik zet dat alleen aan met hardlopen/Nike .

  16. Origineel geplaatst door Mark
    Hetgeen wat naar mijn mening Apple onderscheid van zijn concurrenten is dat zij grotendeels de keuzes bepalen en niet het toestel volrammen met informatie en opties.

    Waar zit de tegenstelling in? Apple kan er ook voor kiezen het toestel “vol te rammen” (whatever that may be). Het verschil met Android (en niet Windows Phone) is dat Apple keuzes beperkt, period.

    Ik moet toegeven dat ik vaak overweldigd word door alle mogelijkheden van Android en iOS een stuk gebruiksvriendelijker vind, maar ik ervaar de gevangenschap soms wel als beperkend. Hoop daarom op een spoedige jailbreak voor iOS 7.1.1.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.