iOS 6.0.2 voor iPhone 5 en iPad mini moet Wi-Fi-probleem verhelpen

Apple heeft iOS 6.0.2 uitgebracht voor de iPhone 5 en de iPad mini om een nog bestaand Wi-Fi-probleem te verhelpen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

ios 6Apple heeft zojuist iOS 6.0.2 uitgebracht voor de iPhone 5 en de iPad mini om een probleem met Wi-Fi op te lossen, zo blijkt uit de bijgevoegde release notes. Daarin spreekt men over “een probleem dat van invloed kon zijn op Wi-Fi”, evenals algemene verbeteringen en bug fixes. Nadat eerder de Software-updateserver niet goed functioneerde, kan de update inmiddels ook rechtstreeks op de iPhone en iPad worden binnengehaald. De update is specifiek bedoeld voor de iPhone 5 en de iPad mini; voor andere iOS-apparaten is geen update beschikbaar.

iOS 6.0.2In september klaagden verschillende iPhone 5-gebruikers over een Wi-Fi-probleem dat zich uit in een langzame of inconsistente verbinding. In sommige gevallen konden gebruikers zelfs geen verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk. Bij enkele iPhone 5-bezitters was het probleem opgelost door het toestel om te ruilen of de beveiliging van het netwerk in te stellen op de minder veilige WEP-beveiliging. Volgens AppleCare leek het ook deels een softwaregerelateerd probleem te zijn. Deze update lijkt dit probleem te verhelpen.

Het is niet duidelijk waarom de update alleen voor de iPhone 5 en iPad mini is uitgebracht, maar mogelijk gaat het om een combinatie van hardware en software, die het probleem veroorzaakte.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2012, 14:26
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.