iOS 6.0.2 voor iPhone 5 en iPad mini moet Wi-Fi-probleem verhelpen

Apple heeft iOS 6.0.2 uitgebracht voor de iPhone 5 en de iPad mini om een nog bestaand Wi-Fi-probleem te verhelpen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

ios 6Apple heeft zojuist iOS 6.0.2 uitgebracht voor de iPhone 5 en de iPad mini om een probleem met Wi-Fi op te lossen, zo blijkt uit de bijgevoegde release notes. Daarin spreekt men over “een probleem dat van invloed kon zijn op Wi-Fi”, evenals algemene verbeteringen en bug fixes. Nadat eerder de Software-updateserver niet goed functioneerde, kan de update inmiddels ook rechtstreeks op de iPhone en iPad worden binnengehaald. De update is specifiek bedoeld voor de iPhone 5 en de iPad mini; voor andere iOS-apparaten is geen update beschikbaar.

iOS 6.0.2In september klaagden verschillende iPhone 5-gebruikers over een Wi-Fi-probleem dat zich uit in een langzame of inconsistente verbinding. In sommige gevallen konden gebruikers zelfs geen verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk. Bij enkele iPhone 5-bezitters was het probleem opgelost door het toestel om te ruilen of de beveiliging van het netwerk in te stellen op de minder veilige WEP-beveiliging. Volgens AppleCare leek het ook deels een softwaregerelateerd probleem te zijn. Deze update lijkt dit probleem te verhelpen.

Het is niet duidelijk waarom de update alleen voor de iPhone 5 en iPad mini is uitgebracht, maar mogelijk gaat het om een combinatie van hardware en software, die het probleem veroorzaakte.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2012, 14:26
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.