Mac Belt: iPad mini-houder in je riemgesp

De Mac Belt is een riemgesp met een ingebouwde houder voor de iPad mini. Je kunt hem bestellen door op Kickstarter te doneren.

Mac BeltWil je graag je iPad staande houden, dan heb je vaak een speciale standaard of houder nodig om hem op tafel te zetten. Zonder tafel is zo’n oplossing alleen minder handig: zit je in een stoel, dan biedt een standaard lang niet altijd de stevigheid die je verwacht terwijl je hem op bijvoorbeeld je schoot neerzet. De Mac Belt biedt een oplossing die je nagenoeg overal kunt gebruiken: in de eerste instantie is het accessoire een riemgesp, maar wel eentje met een ingebouwde houder voor de iPad mini. Hierdoor kun je de kleine iPad op je broek zetten terwijl je zit.

Stiekem is de Mac Belt tegelijkertijd een reclamemogelijkheid voor bedrijven. In de voorkant passen verschillende afdrukken, waardoor je een riemgesp met bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf kunt laten maken.

De makers van de Mac Belt zamelen geld in via Kickstarter. Bij een donatie van 50 pond of meer (ongeveer 60 euro, inclusief verzendkosten) krijg je een Mac Belt toegestuurd. Gooi je daar 10 pond bovenop, dan krijg je drie frontjes met een eigen logo die je op de Mac Belt kunt bevestigen. Het geld wordt pas van je creditcard gehaald zodra het beoogde bedrag van 60.000 pond is binnengehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2012, 16:31
Categorie Accessoires
Onderwerpen habbo hotel, kickstarter, mac

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.