Reacties voor: iOS 5 Beta 3 bevat nieuwe functie Assistive Touch

iOS 5 beta 3 is beschikbaar gesteld aan ontwikkelaars. Deze bevat onder andere de nieuwe functie Assistive Touch, waarbij je allerlei functies kunt bedienen via een apart menu op het scherm.

Reacties: 17 reacties

  1. Vind deze functionaliteit zelfs handig ook al heb je geen handicap. Er is wel over nagedacht naar mijn inzien dus ik ben benieuwd hoe dit in werkelijkheid werkt bij de volledige GM 5.

  2. Een erg goede toevoeging. Ik heb zelf een lichaamlijke beperking en met sommige functies had ik wat moeite om onder de knie te krijgen. Het is dus een er gewilde toevoeging.

  3. Een erg goede toevoeging. Ik heb zelf een lichaamlijke beperking en met sommige functies had ik wat moeite om onder de knie te krijgen. Het is dus een erg gewilde toevoeging.

  4. Weet iemand of Uitzending Gemist (vanuit de browser) nu ook weer werkt? Dat lukte in beta1 nog wel, maar beta2 niet meer. Hopelijk is hij ook wat stabieler, want in geen van de browsers lukte het me om lang te browsen, zonder dat de app crashte. En alle tabs opnieuw geladen moesten worden.

  5. @Vince:

    Yup, dat werkt weer. 🙂

  6. Dit zou misschien ook wel iets kunnen zijn om snel je WiFi, Bluetooth, 3G ect. aan/uit te zetten.

  7. Origineel geplaatst door Bas van der Ploeg
    @Vince:Yup, dat werkt weer.

    Nou…. bij mij staat er een streep door het play knopje en ik kan het dus niet afspelen… is dat bij jou echt anders dan??

  8. En niet te vergeten dat ‘grid lock’ nu weg is…je kunt de icoontjes op het scherm zetten waar je maar wilt. Misschien ook handig om in het artikel te vermelden..?

  9. Das alleen bij jailbreak toch. Ik kan niet zomaar overal een icoon plaatsen, of mis ik wat

  10. Kan ik hier ook een wifi schakelaar inzetten?

  11. Nee, hoor. Het kan vanaf nu gewoon standaard.

    Filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=RTnPnaa1H3I&feature=player_embedded

  12. @Sjoerd:

    Naar het schijnt is het een bug en geen feature 🙂

  13. Wat een lijpe toevoeging wat moet je er mee ik wil fysieke knoppen dit soort troep mag weg

  14. Origineel geplaatst door DJxReventon
    Wat een lijpe toevoeging wat moet je er mee ik wil fysieke knoppen dit soort troep mag weg

    Ik zou zeggen, koop een blackberry!

  15. Origineel geplaatst door DJxReventon
    Wat een lijpe toevoeging wat moet je er mee

    Als je iPad in een houder zit (bijv in de hoofdsteun van je auto) dan zijn knoppen soms lastig bereikbaar, of is het zelfs onmogelijk je iPad te kantelen. Dit soort zaken kun je nu doen zonder je iPad weer uit de standaard te hoeven halen. (iets wat ik nooit doe met de kleine in de buurt, om haar niet op ideeen te brengen…)

  16. Beste IPad club leden. Ik ben op naar naar een Ipad app die mijn vriend de mogelijkheid geeft om een boek te lezen en bladzijden om te slaan via voice control. Mijn vriend is totaal verlamd vanaf de nek. Heeft iemand wel eens gehoord van zo’n app? Arno

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.