iOS 16 nieuwe functies.

Reacties voor: Deze iOS 16 functies kun je (bijna allemaal) meteen proberen

iOS 16 zit vol met nieuwe functies waar iedere iPhone-gebruiker wat aan heeft. Maar wat is er nieuw in iOS 16? Wat zijn wat ons betreft de verbeteringen die je echt geprobeerd moet hebben? Wij laten je de belangrijkste nieuwe mogelijkheden van iOS 16 zien.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Ze zijn allemaal wel gaaf!

  2. Ik ben vooral benieuwd naar de extra mogelijkheden in “Mail” wat betreft een zero-inbox (wat Canary Mail-functionaliteit zoals een datum koppelen e.d., als ik het goed heb begrepen uit de WWDC-voorstelling)

  3. Ik vind het eigenlijk allemaal een beetje teleurstellend, er zit niks bij waar ik warm van word. Een ander lettertype voor de klok? Je eigen foto op je scherm? Is dit serieus?

  4. Betere agenda app. Gebruik nu WeekCal en als ze zoiets zouden maken ben ik blij.

  5. Haptic keyboard en dicteren icm typen zie ik me zelf wel vaak gebruiken

  6. Haptic feedback van het Apple native toetsenbord…. E I N D E L I J K
    Face ID werkend krijgen op bepaalde iphone modellen wanneer ze volledig plat liggen.. ze hebben die 24 benodige software engineers hier voor vrij kunnen maken

    wifinetwerkwachtwoorden zichtbaar maken en kunnen kopiëren. Dit was al zo’n 8 jaar geleden mogelijk met een jailbreak tweak genaamd MyWiFi. De volgende functie uit deze tweak is om een volgorde van gewenst wifi netwerk vast te zetten. Wachten op iOS 16.3.5 hopelijk.

  7. Zijn de widgets zoals in iOS 15 ook nog steeds te gebruiken wanneer je op het toegangsscherm naar rechts swiped? Ik gebruik dit bijvoorbeeld vaak om m’n bonuskaart te scannen bij de Albert Heijn.

  8. Origineel geplaatst door Thomas
    Zijn de widgets zoals in iOS 15 ook nog steeds te gebruiken wanneer je op het toegangsscherm naar rechts swiped? Ik gebruik dit bijvoorbeeld vaak om m’n bonuskaart te scannen bij de Albert Heijn.

    Ja, die zijn er nog steeds. De widgets op het toegangsscherm zijn eigenlijk gewoon complicaties zoals we gewend zijn van de Apple Watch. Boven de tijd kan je 1 widget toevoegen en onder de tijd maximaal 4 (kleine widgets). Momenteel zijn er widgets voor o.a. Aandelen, Agenda, Conditie, Herinneringen, Nieuws en Weer.

  9. @Thomas: Ja, dit werkt ook nog gewoon zoals in iOS 15.

  10. @Ronald: die foto kon al lang. In de praktijk gebruik je maar een paar verschillende hé , die wijzig ik dan nog wel s van kleur. Je hebt een snartwatch wel om applicaties op het scherm te zetten vind ik, dus de wijzerplaten die die mogelijkheid niet hebben gebruik ik heel weinig. Maar er is dus wel een nieuwe analoge

  11. Vind nu nog focus niks. Omdat ik toch berichten op  watch krijg te zien.

  12. (Red.) Artikel aangepast nu de publieke beta is verschenen.

  13. @redactie: bij de kaarten app is in OS 15 niet meer mogelijk om het geluid (meldingen) uit je iphone speaker te laten komen als je met bv je auto bent verbonden (Bluetooth).

    Om dan toch geluid te horen moet de autoradio op media input staan, terwijl je bv radio wilt horen.

    Voorheen kon je in kaarten op de mic klikken en als output je iphone kiezen. Is dit met OS 16 weer terug?

  14. Bij het pull-down menu kun je nu ook zien welke apps actueel gebruik maken van je locatie. Daar staat bij mij een app bij die ik niet op mijn telefoon het staan. Het is TeamSpace App.
    Als ik locatie gebruik bij Teams uitzet blijft deze app toch mijn locatie gebruiken. Weet iemand welke app dit is en hoe je de locatie deling hiervan uit kunt schakelen? Wat valt er dan eventueel om?

  15. (Red.) Artikel bijgewerkt voor de release van iOS 16.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.