iOS 16 Beta V2.

Reacties voor: Release Candidates van iOS 16.2 en iPadOS 16.2 nu beschikbaar

Apple heeft de Release Candidates van iOS 16.2 en iPadOS 16.2 uitgebracht voor testers. Zij kunnen weer nieuwe functies gaan testen die binnenkort naar de iPhone en iPad komen.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. 16.2 beta 1 is succesvol geïnstalleerd en heeft buildnummer 20C5032e

  2. Freeform aanwezig in iOS16.2

  3. (Red.) Publieke beta 1 nu verschenen.

  4. Als ik de camera open vanuit het beginscherm, kan ik deze niet afsluiten door vanaf beneden naar boven te schuiven zoals alle andere apps…

  5. Dat heb ik ook. Heb deze ook gemeld bij apple

    Origineel geplaatst door Johan
    Als ik de camera open vanuit het beginscherm, kan ik deze niet afsluiten door vanaf beneden naar boven te schuiven zoals alle andere apps…

  6. (Red.) Beta 2 van iOS 16.2 en iPadOS 16.2 is nu uit voor ontwikkelaars.

  7. Gaan ze nu eindelijk eens een iOS versie gemaakt hebben waar de batterij niet dubbel zo snel mee leeg loopt? Sinds iOS 15.7 kennen ze er wat van…

  8. Wie weet of deze 2e beta IOS 16.2 ook geschikt is voor ondersteuning voor de multisim van kpn omdat de 1e beta dat niet ondersteunde.

  9. Origineel geplaatst door Roel
    Wie weet of deze 2e beta IOS 16.2 ook geschikt is voor ondersteuning voor de multisim van kpn omdat de 1e beta dat niet ondersteunde.

    Ik gebruik het met de 2e beta, geen enkel probleem

  10. Maakt het Nederlands nu wel deel uit van de talen in de Vertaal-app?

  11. Multisim van kpn nu kunnen activeren met bèta!

  12. Op iOS 16 kan je achtergrond veranderen en tijd veranderen en livetekst en always on display
    Op iPad 16 nog niet alleen Dynamische en stilstaand

  13. (Red.) De derde beta is nu beschikbaar.

  14. Net de nieuwe iOS 16.2 beta geïnstalleerd, en bij een inkomend gesprek die ik heb gedempt via druk op de zijknop, krijg ik linksboven een symbool (met animatie) dat de inkomende oproep er is “op de achtergrond”.
    Is dit iets nieuws, of is die al langer beschikbaar in iOS 16(.1)?

  15. Hoop dat ze de Apple TV ook eens flink updaten. Hey zijn van die simpele icoontjes. Misschien ook bewegend maken en wat interactiever.

  16. Hopelijk wordt alles in iOS 16.2 zoveel mogelijk qua bugs worden opgelost zou wel fijn zijn als t systeem een keer soepel verloopt dan constant tegen het ene probleem naar het andere probleem te hebben zou wel lekker zijn als alles naar wens verloopt

  17. Hoi daar, na laatste update werkt HomeKit bijna helemaal niet meer…. Op Ikea na, hebben Eufy, Hue, Tado, Nuki geen verbinding meer met HomeKit. Heb de hub ook al gewijzigd van Apple TV naar HomePod mini, maar geen verandering. Alles lijkt oké, netwerk; modem van Ziggo en Linksys HomeKit routers gereset. Ingelogd met Apple ID, weet niet zo meer wat ik zou kunnen doen. Apple support zelf denkt dat het aan de beta ligt, maar op internet is er eigenlijk niets over te vinden. Wie weet raad?

  18. @Peter: Inmiddels HomeKit woning verwijderd en opnieuw aan het instellen en nu wel verbindingen. Merk alleen dat als sommige apparaten alleen om 2,4 vragen, het niet altijd lukt met Linksys die 2,4, 5 en 6 kan aanbieden. Weet iemand hoe ik iPhone tijdelijk alleen even op 2,4 kan zetten. De netwerken appear benoemen?

  19. (Red.) Release Candidates nu te downloaden.

  20. Ik zie geen karaoke functie op de Apple TV 4K…wie wel? Zie de functie wel op de iPhone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.